Kwaliteitsplein
Image default
Mode en Kleding

Je brugklasser naar school, wat is echt onmisbaar?

Je brugklasser naar school, wat is echt onmisbaar?

Als je brugklasser voor het eerst naar school gaat is het allemaal al spannend genoeg en wil je niet dat er iets misgaat. Om ervoor te zorgen dat het goed verloopt en hij alle spullen mee kan nemen die hij nodig heeft is een goede tas wel van belang. Je wilt niet dat je brugklasser gelijk de eerste dag al in de problemen komt omdat hij de spullen kwijt is geraakt in zijn tas.

Een rugzak kan makkelijk zijn

Als je een rugzak hebt dan heb je veel ruimte in je tas en je kunt hem ook makkelijk op je rug hangen. Een rugzak verdeeld mooi het gewicht gelijk over je schouders waardoor je geen last krijgt ervan. Rugzakken zijn ideaal omdat er in de meeste rugzakken ook meerdere vakjes zitten waardoor je dus al je spullen op een aparte plek kunt opbergen. Op die manier hoef je niet meer te zoeken tot je een ons weegt.

Een telefoontasje is super handig op school

Soms dan gaat je telefoon en dan zit hij helemaal onder in je tas, wat een drama is het dan om je telefoon op tijd te vinden. Gelukkig is daar een makkelijke en snelle oplossing voor en kun je een telefoontasje aanschaffen waardoor je snel je telefoon te pakken hebt. Je bent dan niet meer te laat met opnemen en het scheelt een hoop frustratie door zoek stress.

Soms heb je geen grote tas nodig

Op sommige dagen heb je geen grote tas nodig om naar school te gaan en kun je het prima af met een kleinere tas. Als je een tas wilt die goed zit en dicht bij je hangt dan is een crossbody bag een ideale tas om mee te nemen. Je kunt er genoeg spullen in kwijt terwijl je er niet eindeloos in hoeft te zoeken als je iets nodig hebt. Een crossbody tas hangt schuin over je lijf heen waardoor je er ook weinig last van zult hebben.

Tassen stress

Het kan lastig zijn om de juiste tas te vinden om mee te nemen naar school omdat er veel verschillen zijn op de dagen. De ene dag heb je al je boeken nodig en de andere dag heb je geen boeken nodig. Welke tas je ook neemt zorg dat hij comfortabel zit en dat jij al je spullen erin mee kunt nemen zonder dat je heel lang hoeft te zoeken.