Kwaliteitsplein
Image default
Mode en Kleding

Het belang van een kwalitatieve bh

Het belang van een kwalitatieve bh

Vervelend genoeg wordt er door veel vrouwen nog wel eens lacherig gedaan over het feit dat het dragen van een goede bh belangrijk is. Dit geldt niet alleen voor het dragen van een normale bh, maar ook voor een sport bh. Doordat je borsten zowel tijdens het sporten als tijdens een normale dag het nodige krijgen te verduren, is de juiste ondersteuning dus ontzettend belangrijk. Vooral tijdens het sporten, zal je merken dat het dragen van een sport bh een wereld van verschil maakt. Zo kun je bijvoorbeeld merken dat je prestaties tijdens het dragen van een star sport bh doorgaans een stuk beter zijn, dan wanneer je een normale bh draagt. Het belang van een kwalitatieve bh is dus enorm. Welke belangen er allemaal zijn vertellen we je hieronder.

Ondersteuning

Of het nu gaat om een normale werkdag of tijdens een sportsessie, de juiste ondersteuning voor je borsten is onmisbaar. Vooral wanneer je veel beweegt, zal je merken dat een kwalitatieve bh een absolute meerwaarde is voor je lichaam. Niet alleen omdat ze een stuk mooier zitten, maar vooral gezien het feit ze je lichaam ontzien. Door de juiste verdeling van het gewicht op je schouders en rug, zal je het gevoel hebben dat je geen bh draagt. Bij de met alle respect wat goedkopere bh’s is dit dus wel het geval. Toch kan het zo zijn dat je dit helemaal niet als vervelend ervaart, simpelweg omdat je niet anders weet dan dat. Het is dus zaak dat je zowel tijdens het sporten, als tijdens een normale dag je borsten de juiste ondersteuning biedt. Of je nu tijdens het sporten kiest voor een voorgevormde sport bh met beugel of voor een normale sport bh, dat maakt in principe niet direct heel veel uit.

Juiste maat

Je zult je verbazen over het feit hoeveel vrouwen er eigenlijk een bh dragen met de onjuiste maat. Dit kan komen doordat ze simpelweg al sinds jaar en dag dezelfde maat kopen, maar ook omdat ze denken dat het dan net een stukje groter oogt. Juist dat laatste is een valkuil voor velen. Doordat je een te grote maar draagt, sluit je bh niet mooi aan, waardoor de kans dus bestaat dat je de lijnen extra goed ziet in je shirt. Nu is dit met wat wijdere blouses niet direct een probleem, maar een een strak t-shirt dus wel. Met enige regelmaat je bh maat berekenen is dus een absolute aanrader. Zo weet je zeker dat je altijd de goede maat draagt en zul je merken dat je bh’s een stuk fijner zitten.