Kwaliteitsplein
Image default
Meubels

Profiteer van korting bij het afnemen van meubelstoffen

Op het moment dat u een hoeveelheid stof afneemt bij Merkmeubelstoffen profiteert u van de laagste prijsgarantie. Hoe groter de hoeveelheid stof, hoe voordeliger de inkoopprijs. Hierdoor wordt het opnieuw stofferen van uw meubels een leuke uitdaging. Op www.merkmeubelstoffen.nl vind u het uitgebreide assortiment dat zij bieden. Laat uw binnenmeubels opnieuw stralen met een nieuwe stof.

Meubelstoffen van diverse materialen

Ontdek de verschillende collecties die Merkmeubelstoffen te bieden heeft. Per categoriegroep geven zij u informatie en advies over het gebruik en het toepassen van de stof. Wilt u uw binnenmeubels bekleden met een nieuwe stof, omdat er een vlek op zit of een gat, bestel dan zeker een stof bij hen. Wilt u de uitdaging niet zelf aangaan? Dat is geen probleem! De specialisten van de stoffenhandel hebben jarenlange ervaring in het opnieuw stofferen van meubels. Zij kunnen binnen korte tijd uw binnenmeubels bekleden met de stof die u heeft uitgekozen. U wordt volledige ontzien tijdens de gehele gebeurtenis. De medewerkers van de stoffenhandel staan u graag te woord over wat de mogelijkheden zijn binnen hun assortiment. Hierin maakt het niet uit of u een particulieren of een zakelijke klant bent. Zij helpen iedereen die hulp nodig heeft bij het zoeken van meubelstoffen in iedere stijl en/of materiaal. Profiteer van kortingen bij het afnemen van grote hoeveelheden stof of een van hun reguliere acties. Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden door Nederland en België. Particuliere bestellingen boven de €250,- ontvangen een gratis reinigingsset bij hun bestelling. Op deze manier wil de stoffenhandel u graag bedanken voor uw bestelling.

Bestel uw stof eenvoudig online

Voor de mooiste meubelstoffen van de beste kwaliteit hoeft u niet ver te zoeken. Merkmeubelstoffen komt de nieuwe stof voor uw binnenmeubels namelijk op locatie brengen. Zo kunt u binnen korte tijd aan de slag met het opnieuw stofferen van uw meubels. Neem bij vragen over hun diensten en stoffen vrijblijvend contact met hen op. Zij helpen u graag verder.