Kwaliteitsplein
Image default
Meubels

De nieuwste tafeltrends?

Tafeltrends komen en gaan, maar twee materialen die momenteel populair zijn, zijn eikenhout en steigerhout. Beide materialen zijn duurzaam en hebben een unieke uitstraling, wat ze populair maakt voor gebruik in huis en in openbare ruimtes. Pimp jouw woonkamer door een keuze te maken tussen een steigerhouten tafel of een kwaliteit tafel eikenhout. Een tafel in de woonkamer zorgt voor sfeer en je kunt hier natuurlijk gezellig met je familie een bordspel spelen of eten.

Waar zijn de tafels van gemaakt?

Steigerhouten tafels zijn gemaakt van hout dat wordt gebruikt in de bouw van steigers. Het hout van een tafel steigerhout is meestal gerecycled en heeft een ruwe, industriële look. Steigerhouten tafels zijn populair vanwege hun stoere uitstraling en hun aanpasbaarheid aan verschillende interieurstijlen, van bohemien tot minimalistisch. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en kunnen worden behandeld met lak of olie om hun natuurlijke glans te behouden. Eikenhouten tafels zijn gemaakt van hout van de eik, wat bekend staat om zijn stevigheid en duurzaamheid. Eikenhout heeft een warme, natuurlijke uitstraling en is geschikt voor een breed scala aan stijlen, van landelijk tot modern. Eikenhouten tafels zijn ook gemakkelijk te onderhouden en kunnen worden behandeld met olie of was om hun natuurlijke glans te behouden. Of je nu kiest voor een eikenhouten of steigerhouten tafel, beide materialen zullen een mooie aanvulling zijn op je interieur. Ze zijn duurzaam en hebben een unieke uitstraling die zal opvallen in elke ruimte. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden, dus je kunt er jarenlang van genieten.

Wat voor tafel?

Als je op zoek bent naar een tafel die past bij jouw interieur en stijl, is het belangrijk om te overwegen wat voor soort tafel je wilt. Wil je bijvoorbeeld een tafel die geschikt is voor het eten met het hele gezin, of zoek je een tafel om aan te werken of te ontspannen? Of misschien zoek je een tafel die geschikt is voor buitengebruik, zoals een tuintafel. Ga goed bij jezelf te raad waar je de tafel voor wilt gaan gebruiken.

Waarvoor geschikt?

Eikenhouten tafels zijn geschikt voor een breed scala aan doeleinden. Ze zijn stevig en duurzaam, dus ze zullen jarenlang meegaan. Eikenhouten tafels zijn ook geschikt voor gebruik in de keuken of eetkamer, omdat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en een warme, natuurlijke uitstraling hebben. Steigerhouten tafels zijn ook geschikt voor een breed scala aan doeleinden, van eten met het hele gezin tot werken aan een project. Ze zijn ook geschikt voor buitengebruik, omdat ze gemaakt zijn van gerecycled hout dat bestand is tegen weersomstandigheden. Steigerhouten tafels hebben een ruwe, industriële look die past bij een bohemien of minimalistische interieurstijl.  Beide tafels zijn helemaal van deze tijd! Bedenk goed van tevoren waar jouw voorkeur naar uitgaat en welke stijl jij het mooiste vind. Genieten maar!