Kwaliteitsplein
Management

Met master data management creëert u een betrouwbaar klantenbeeld

Binnen uw bedrijf bent u altijd op zoek naar de best mogelijke manier van werken en het efficiënt beheren van data. Het is namelijk van essentieel belang om een duidelijk beeld van uw bedrijfskritische gegevens te beheren, zodat u te allen tijde weet waar het op staat. Een platform om uw bedrijfsinitiatieven overzichtelijk in kaart brengt helpt om overzicht te creëren. Door ongestructureerde en externe data uit verschillende bronnen op te nemen in een platform, bouwt u een betrouwbaar beeld op van uw informatie. Het platform master data management biedt u hierbij de oplossing. Door dit te implementeren, beschikt u tijdig over nauwkeurige informatie die u gebruikt om waardevolle klanten binnenboord te houden. 

Bedrijfsdata op een efficiënte manier beheren

Master data management is een platform dat data op een efficiënte manier beheert. Het platform is schaalbaar, verbonden, flexibel en levert accurate, bijna real-time weergaven van stamgegevens in uw hele organisatie. Het ondersteunt bedrijfsinitiatieven door identificatie, koppeling en syndicatie. Dit wordt gedaan voor informatie van klanten, leveranciers, producten, locaties, werknemers en andere databronnen. De verkregen informatie hiervan wordt opgeslagen in applicaties in de verschillende silo’s binnen uw bedrijf. Hierdoor is het mogelijk om met behulp van master data management één enkele betrouwbare masterview op te stellen, waar alle overlappende, overtollige en inconsistente data uit uw verschillende systemen in één duidelijk overzicht wordt gepresenteerd.

Het levert u vele voordelen op

Door gebruik te maken van master data management  profiteert u van verschillende voordelen. Niet alleen brengt u een betrouwbaar klantenbeeld in kaart en verbetert u het innovatievermogen, maar het biedt ook een complete oplossing. Wilt u weten of het platform iets voor u is? Ontvang advies van een IBM expert. Informa is namelijk Business Partner van IBM en beschikt over specialistische kennis van het master data management systeem. Vraag hen naar de mogelijkheden, dan zullen de door IBM gecertificeerde en vakbekwame medewerkers van Informa u begeleiden gedurende het gehele project. Plan eenvoudig een afspraak in met Informa om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

https://www.informa.nl