Kwaliteitsplein
Zakelijke dienstverlening

Rijplaten huren met trekgaten

Dat rijplaten huren een perfecte manier is om een kaal constructieterrein goed begaanbaar te maken voor alle voertuigen, dat wist u waarschijnlijk al. Maar het kan altijd nog handiger. Hoe? Door platen met trekgaten. Rijplaten met trekgaten geven u nog veel meer controle over de vervoer- en transportmogelijkheden op de bouwplaats, maar ook op alle andere plekken waar voortuigen over minder goed begaanbaar terrein moeten rijden, zoals tijdens concerten, op festivals of evenementen in de open lucht. De voor u juiste platen zijn altijd verkrijgbaar bij specialisten zoals Swanenberg IJzer Groep.

Rijplaten huren met trekgaten voor maximale flexibiliteit

Rijplaten huren met trekgaten, of dit nu kunststof platen of ijzeren platen zijn, biedt u maximale flexibiliteit. Deze platen maken het namelijk eenvoudig om zelf paden te veranderen. Is het transport van het ene naar het andere punt voltooid en moet er een andere route worden gereden, dan kunt u deze route zelf veranderen door de platen naar een andere plek te trekken of te slepen. Hiervoor hebt u slechts een geschikt voortuig zoals een shovel of tractor nodig. Rijplaten huren met trekgaten is ideaal voor plekken waar medewerkers of gasten zich moeten verplaatsen en waarin de richtingen nog wel eens moeten wijzigen.

Snel stalen buizen en andere zware objecten verplaatsen

Dankzij rijplaten huren met trekgaten kunt u op een bouwterrein alle materialen efficiënt en veilig van A naar B krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het distribueren van stalen buizen naar meerdere plekken, bijvoorbeeld vanuit een opslag naar verschillende plekken op het terrein waar wordt gebouwd. De buizen met extra zware kwaliteit kunt u met behulp van rijplaten huren met trekgaten overal naartoe krijgen. Zijn alle stalen buizen op de ene plek bezorgd, dan legt u snel het pad om zodat u de buizen naar de volgende bestemming kunt brengen. U hebt hiervoor dus geen permanente wegen nodig.