Kwaliteitsplein
Internet marketing

Social media bureau voor online business

De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een website. Maar als je wilt zorgen dat de juiste mensen hierop terecht komen, dan kan social media hierbij een handje helpen. Social media platforms zoals Facebook en Instagram zijn bij uitstek geschikt om effectieve advertenties of berichten te plaatsen. Is het creëren van pakkende teksten niet helemaal jouw ding, of heb je hier simpelweg geen tijd voor? Dan kun je altijd rekenen op de kennis en kunde van een professioneel social media bureau. Bij Your Business Online staat een team klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Specialisme Your Business Online

Your Business Online richt zich specifiek op het inzetten van sociale media om bedrijven op de kaart te zetten. Dit is waar wij goed in zijn en waar we plezier in hebben. We gebruiken Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn voor de marketing van verschillende bedrijven. Aan de hand van het soort bedrijf dat je hebt en de diensten of producten die je aanbiedt, kunnen we bepalen welk platform het meest effectief is. We bedenken een strategie voor het plaatsen van advertenties en berichten en gaan hier vervolgens mee aan de slag. Een groot voordeel is dat je verschillende kenmerken kunt selecteren waaraan je doelgroep moet voldoen. Zo komen de advertenties terecht bij de juiste potentiële klanten.

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is een aparte tak van sport als het gaat om social media platforms. Adverteren op LinkedIn is vooral erg nuttig voor het opbouwen van een zakelijk netwerk. Erg nuttig als jouw bedrijf gericht is op zakelijke klanten (B2B), maar ook als je op zoek bent naar opdrachtgevers. Door middel van het plaatsen van de juiste content, wek je de interesse van mensen die iets voor jou kunnen betekenen. Your Business Online helpt je hier graag mee!

Voor meer info : https://www.yourbusinessonline.nl