Kwaliteitsplein
Image default
Hobby en vrije tijd

Telstar Beach

Surfsporten: pure uitdaging & groot avontuur

Er zijn niet veel actieve watersporten die uitdagender en stoerder zijn dan surfsporten. Windsurfen, en zeker ook golfsurfen of kitesurfen, zijn stuk voor stuk spannende en lekker fysieke en inspannende sporten. Sporten waarbij de elementen van de natuur getrotseerd moeten worden. Dus houdt u van avontuur, een pure uitdaging en veel power? Dan is een van deze surfvarianten wellicht iets voor u.

In het hartje van Gelderland en Nederland, vlakbij Harderwijk, vindt u dé perfecte surfclub en -school om kennis te maken met de surfsport of uw vaardigheden aan te scherpen: Telstar Beach. Telstar Beach is meer dan een surfschool alleen, maar biedt een totaalervaring voor de verwende en veeleisende watersporter

 

Waarvoor kunt u als surfer bij Telstar Beach terecht?

Wilt u privélessen volgen om een betere surfer te worden? Of een enkele les volgen in groepsverband (max. 6 personen) om te kijken of windsurfen of kite surfen leuk is? Of zoekt u kwalitatief uitmuntende en scherp geprijsde surfplanken, trapezes, wetsuits of andere accessoires om uw surfuitrusting compleet te maken? Bij Telstar Beach is dit – en nog veel meer – allemaal te vinden.

Bij Telstar bent u bijvoorbeeld ook goed uit als u een inspirerend dagje teambuilding wilt organiseren voor uw personeel. Of als u, na een tijd inspannend gesurft te hebben, even bij te komen op het terras. Deze surfclub bij strand Horst bij Harderwijk is dan ook in heel centraal Nederland populair en bekend onder surfers.

 

Wat is er zo gaaf aan windsurfen en kite surfen?

Windsurfen en kitesurfen zijn beide sporten die een grote positieve impact hebben hebben de fysieke en mentale gesteldheid. Wie kiest voor surfen, traint veel lichaamsspieren en wordt al snelle een stuk fitter. Denk aan de buikspieren,maar ook aan de armen en benen. Verder is surfen erg goed voor het uithoudingsvermogen.

Maar ook mentaal ervaren veel surfers een bevrijding als ze op hun surfplank door het water snijden. De dagelijkse stress en sleur worden even helemaal vergeten. Weet u? Kom gewoon een zeker langs bij Telstar Beach. Op de website vindt u alvast veel handige info!