Kwaliteitsplein
Image default
Aanbiedingen

Weddingplanner worden bij Nea weddingplanner school

Mijn hele leven lang wil ik al weddingplanner worden. De meeste kinderen wilden soldaat, juf, astronaut of profvoetballer worden. Maar ik niet, ik wilde toen al weddingplanner worden. Ik vond een bruiloft iets magisch. Twee verliefden mensen die zich met elkaar verbinden om zo samen oud te mogen worden. Elke keer als ik op een bruiloft kwam genoot ik met volle teugen van de hele dag. Ik keek goed rond hoe alles geregeld was en had wel door dat er over van alles nagedacht werd. Je wilt het bruidspaar natuurlijk de dag van hun leven bezorgen. Toen ik eindelijk de mogelijkheid had om een weddingplanner te worden ging ik er vol voor. Toch moest ik nog wel opzoek naar een plek waar ik dit het best kon doen.

Ik kan eindelijk weddingplanner worden

Toen ik eindelijk de mogelijkheid kreeg om weddingplanner te worden om pakte ik deze met twee handen aan. Ik bekeek alle mogelijke opleidingen en scholen. Mijn uiteindelijke keuze viel toch op Nea weddingplanner school. Hier kun je onder professionele begeleiding genieten van een zeer leerzame studie. Als ik deze studie af zou ronden zou ik een zeer professionele weddingplanner zijn. Ik wist zeker dat ik dit wilde, en besloot met dus in te schrijven in voor de studie weddingplanner op de Nea weddingplanner school. 

De studie

De studie ging precies zoals ik gehoopt had. Ik had erg fijne medestudenten, ik werd goed opgeleid en ik vond het echt heel erg leuk. Na eerst de theorie tot me te nemen vervolgde ik de studie met praktijkvoorbeelden. Na enorm veel geleerd te hebben deed ik mijn eindexamen. Toen bleek dat ik deze toets gehaald had kon ik eindelijk aan de slag. Ik had enorm veel kennis en ervaring opgedaan en wist zeker dat ik dit nu voor mezelf zou kunnen doen. 

Een weddingplanner worden

Ik kon nu eindelijk een weddingplanner worden. Ik begon mijn eigen onderneming en ging aan de slag. Ik ben ondertussen zo’n drie jaar weddingplanner en ik kan zeggen dat ik via de studie meer dan genoeg kennis en ervaring opgedaan heb om het in het echte leven ver te schoppen. Ik heb nu een succesvolle onderneming en mijn klanten zijn altijd erg tevreden, en dit is natuurlijk waar ik het voor doe.