Kwaliteitsplein
Image default
Financieel

Met LCC voorkom je faalkosten bij jouw project

Het berekenen van de LCC bij een project kan faalkosten voorkomen. Door op voorhand een goede raming van de kosten te maken, ben je beter voorbereid. Daarnaast onderbouw je de keuzes die je maakt op basis van data in plaats van op gevoel. Je zult merken dat dit, zeker bij een integraal ontwerp- en bouwproces, een fijne basis legt voor de samenwerkingen.  

Bereken snel en efficiënt de installatiekosten met de app

Wanneer je een duidelijke berekening wilt maken van de installatiekosten voor een gebouw, dan is het aan te raden om hier een handige software voor de gebruiken. Life Cycle Vision uit Delft heeft een speciale app ontwikkeld om de LCC van verschillende bouwprojecten te berekenen. Ongeacht of je nu voor een nieuwbouwproject de juiste installatie wilt vinden of bij een renovatieproject wilt verduurzamen, door de LCC te berekenen weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Bij het berekenen van de installatiekosten hou je met verschillende factoren rekeningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • De aanschafkosten van de installatie
  • De periodieke onderhoudskosten van de installatie op jaarlijkse basis
  • De onvoorziene onderhoudskosten bij onverwachte storingen en defecten
  • Het te verwachten energieverbruik bij gemiddeld verbruik
  • Eventuele sloopkosten bij vervanging van de installatie

Vraag een gratis proefversie aan en ontdek de mogelijkheden binnen een week

Ben je geïnteresseerd in de software voor het berekenen van de LCC van jouw bouwproject(en)? Neem dan zeker eens contact op met de experts van Life Cycle Vision uit Delft. Zij denken graag met je mee over de beste kostenraming waarmee je een accuraat beeld krijgt van de mogelijkheden. Het is tevens mogelijk om een gratis proefversie te downloaden waarmee je een week lang toegang hebt tot alle eigenschappen van de app. Heb je vragen? Neem dan zeker contact op met een van de specialisten voor meer informatie. De contactgegevens staan op de website.