Kwaliteitsplein
Eten en drinken

Hoogwaarde espressomachines en koffiemolens

Koffiemolens voor de professionele barista

Uitstekende topnotch koffiemolen nodig voor uw cafe of restaurant? Dan zit u goed bij Espresso-machines.nu. In onze shop vindt u van wereldberoemde fabrikanten zoals WEGA, La Marzocco, Expobar en Mahlkonig de beste koffiemolens. Stuk voor stuk A-merken voor de professional, maar er zitten ook uitstekende modellen tussen voor thuis of kantoor gebruik. Zo kunt u als beginner kiezen voor de Tranquilo espresso molen. Bent u een groot gebruiker en moet u veel kopjes koffie tegelijkertijd zetten? Dan kunt u beter kiezen voor een grinder on demand met een grote inhoud.

Koffiebonen machine kopen van topklasse

U wilt graag iets exclusiefs en tevens het beste wat er op dit moment verkrijgbaar is? Onze Espressomachines zijn stuk voor stuk the Top of the line van fabrikanten van wereldklasse. We noemen Wega, La Marzocco en Expobar. Kenners weten het direct door alleen al te kijken naar ons aanbod. Niet alleen zijn alle machines die wij verkopen volledig uniek in hun eigen design, maar nog véél belangrijker zetten ze de beste espresso’s.

Kortom; de echte barista kan niet om onze machines heen! Diverse van onze koffiemolens hebben een handige on-demand functie waarmee u geheel automatisch uw bonen kunt malen, zoals de Mahlkonig k30 Vario koffiemolen. U kunt de hoeveelheid en de fijnheid van de mailing naar wens instellen. Er komen geen knopjes aan te pas. U houdt simpelweg de filterdragen tegen de sensor en de koffie molen begint met malen.

TIP: de Mazzer Super Jolly koffiemolen

Een koffiemolen die momenteel zeer populair is, is de Mazzer Super Jolly. Deze is verkrijgbaar in twee verschillende opties, namelijk als automatische en als elektronische variant. Beide koffiemolens zijn voorzien van een doseerder met vlakke messen die geschikt is voor gemiddeld gebruik.

La Marzocco GS3: de ultieme espresso voor in huis

Misschien wel de ultieme lichte / thuis espresso machine van dit moment. Niet zomaar, maar na jarenlange onderzoek en ontwikkeling leverde La Marzocco een nieuwe standaard op het gebied van espresso machine. Het resultaat? De La Marzocco GS3. Inmiddels een zeer populaire espressomachine onder de barista’s en nu ook exclusief te bestellen in onze webshop zonder verzendkosten.

 

Bij Espresso-machines.nu hechten wij grote waarde aan kwaliteit en service. Daarom bieden op consumenten producten 2 jaar fabrieksgarantie en op horeca machines 1 jaar fabrieksgarantie, met de mogelijkheid tot uitbreiding.

Voor meer info : https://espresso-machines.nu/