Kwaliteitsplein
Image default
Financieel

Ga traden op jouw manier

Naast sparen waarover je rente ontvangt en winst op lange termijn kunt maken, kun je ook besluiten jouw geld in te zetten op de beleggersmarkt. Natuurlijk brengt het laatste meer gevaar met zich mee, maar zal dan ook een veel aantrekkelijker rendement kunnen bevatten over een kortere periode. Waar ga je eigenlijk mee beginnen als nieuwkomer op deze markt? Voor jezelf moet je een doelstelling opstellen met een risico analyse. Zeker beginners kunnen beter eenvoudige trade producten uitzoeken en niet de meest vergaande risico’s nemen.

Zet geld in wat ook verloren mag worden

Met traden kun je nooit 100% op winst afgaan. Je zult een eventueel verlies in je achterhoofd moeten houden. Bepaal dan ook welke bedrag daadwerkelijk inzetbaar is. Als je bijvoorbeeld veel spaargeld hebt kun je een deel gebruiken om mee te traden. Sommige brokers zijn goed voorbereid op beginners. Je zoekt de beste broker voor beginnende beleggers uit en investeert in de eerste instantie zo laag als mogelijk om te oefenen. Tevens hebben sommige exchanges ook demo mogelijkheden met speelmunten. Bitvavo heeft een minimaal startbedrag van 5 euro waarmee je al in producten kunt gaan traden. Ook het goedkope karakter van deze exchange maakt het beleggen via Bitvavo een ware speelplaats voor de beginner.

Bitvavo review

Bitvavo review haalt hoge cijfers met de optimale beveiliging omtrent de crypto wallets, een bekwame klantenservice en Nederlandstalige topper met goede voorwaarden voor de beginnende crypto handelaar. Je bent dus prima te vermaken omdat de software technisch gezien super eenvoudig is om mee te werken. Met de heldere grafieken hou je ook makkelijk acties en prijzen in de gaten. Verder mag het muntaanbod zeker niet ontbreken in de review. Omdat er zoveel keus is kun je als beginner met gemak in meer passieve producten investeren en zo jouw crypto geld met wat minder risico laten groeien.

https://beter-beleggen.nl/