Kwaliteitsplein
Image default
Financieel

Deze financieel adviseur uit Den Haag is er voor iedereen

Wilt u uw financiën op orde krijgen én houden? Of heeft u bepaalde zaken waarover u graag financieel advies zou willen ontvangen? Met een financieel adviseur in de arm weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt. Bij Punt & Van de Weerdt bieden ze ene optimale fiscale dienstverlening voor iedereen. Denk aan kleine, (middel) grote bedrijven en de beginnende ondernemer c.q. starter. Maar ook voor particulieren, personen met een vrij beroep, directeuren-grootaandeelhouders en topsporters staan ze klaar met financieel advies. Dit doen zij geheel onafhankelijk, als zelfstandig adviseur. Af en toe ook in samenwerking met een accountant, advocaat en notaris.

Zij behandelen uiteenlopende vraagstukken

Wanneer u een financieel adviseur inschakelt van Punt & Van de Weerdt uit Den Haag, kunt u bij hen met verschillende vraagstukken terecht. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben zij hun dienstverlening in drie categorieën ingedeeld. De eerste is formeel belastingrecht. Zoekt u hulp bij het bestrijden van invorderingsmaatregelen of na een confrontatie met mogelijke navorderingen of naheffingen? Reken dan op de fiscalisten van dit kantoor. De tweede is administraties en jaarrekeningen. Denk hierbij aan het boeken van de financiële administratie, opstellen van de jaarrekeningen en het verzorgen van de belastingaangifte. De laatste categorie is sport. Wanneer u een professioneel sportbeoefenaar bent, delen ze graag hun kennis en expertise met u. Een financieel adviseur van dit bureau uit Den Haag komt op voor uw rechten en gaan altijd voor het beste resultaat!

Ga in gesprek met de adviseurs van dit bureau

De adviseurs van dit kantoor ontvangen u graag op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Vertel hen wat uw wensen zijn en ontvang een full-service pakket op maat tegen een aantrekkelijke prijs. Ontvangt u graag meer informatie over hun diensten of heeft u een specifieke vraag aan een financieel adviseur van dit belastingadviesbureau in Den Haag? Neem dan telefonisch contact met hen op!

https://www.defiscalisten.nl/