Kwaliteitsplein
Image default
Woning en Tuin

Beton meubels voor je tuin kopen doe je bij Betondingen.nl

In menig voortuin prijkt een mooie tuinbank. Achtershuis kun je genieten van je privacy, maar een fijne zitplek voor het huis nodigt uit voor een praatje met je buren of passanten. Meestal zien we 2 type banken terug in de voortuin: de houtenbank of betonnen bank. In dit artikel kijken we naar mooie betonnen tuinbanken en overige beton meubels. 

Beton meubels voor de tuin

Wie een bezoekje aflegt aan de website van Betondingen.nl ziet in een oogopslag de vele mogelijkheden op gebied van bouw- en sierbeton voor huis en tuin, waaronder een uitgebreide collectie prachtige, moderne betonnen tuinbanken. 

Maar er is meer: koop een moderne betonnen kubus als bijzettafel, of als kruk. Ook betonnen u-elementen zijn geweldig om als tuinmeubel te fungeren, van tafeltje tot krukje. 

Inspiratie op Betondingen.nl

Door een bezoek te brengen aan Betondingen.nl begint de inspiratie direct te prikkelen. De mogelijkheden met beton zijn eindeloos. Een groot voordeel van het gebruik van beton in de tuin is dat je een mooie samenhang creëert in jouw tuin. Dit komt omdat je werkt met hetzelfde materiaal en dezelfde kleuren die op verschillende manieren terugkomen in de tuin.

Eenheid in de tuin

 

Door betonnen elementen bij Betondingen.nl in te kopen kun je zowel dezelfde tint beton gebruiken in bankjes en bloempotten als in de schutting en opslag meubels. Zo zijn de kleuren antraciet en grijs/blauw natuursteen mateloos populair. 

Het onderhoud van betonnen meubels

Het is erg belangrijk om bij het kopen van tuinmeubels rekening te houden met de weersomstandigheden. Hout, maar ook kunststof, zoals een tuintafel, zijn niet altijd jarenlang bestand tegen ieder weertype. Door beton te gebruiken zul je geen last hebben van slijtage of verwering. Het materiaal behoudt namelijk altijd dezelfde kwaliteit.

Je hebt verder vrij weinig omkijken naar jouw betonnen meubelstukken. Het is aan te raden om eens in de zoveel tijd de betonnen elementen schoon te maken met wat water gemengd met Biomos om te voorkomen dat algen of mossen gaan groeien op het beton.

https://www.betondingen.nl/