Kwaliteitsplein
Image default
Electronica en Computers

Ontdek de wereld van Lenco radio's

Lenco, een naam die synoniem staat voor audiokwaliteit en stijlvol design, heeft sinds de jaren ’70 een onwankelbare reputatie opgebouwd in de wereld van audiotechnologie. Bij Lenco begrijpen we dat een radio meer is dan alleen een geluidsbron. Het is een veelzijdig apparaat dat de sfeer en esthetiek van elke ruimte kan verbeteren. Of het nu de woonkamer, keuken of kinderkamer is, onze radio’s zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit.

De perfecte mix van stijl en functionaliteit

Bij Lenco staat design hoog in het vaandel. Onze radio’s zijn niet alleen audiotechnologische wonderen, maar ook opvallende blikvangers die naadloos in je interieur passen. We begrijpen dat radio’s vaak van de ene naar de andere kamer worden verplaatst, daarom hebben we een assortiment draagbare radio’s met een prachtig design, hoogwaardige kwaliteit en betaalbare prijzen.

Technologische hoogstandjes

Lenco streeft ernaar om jou de ultieme luisterervaring te bieden, en dat zie je terug in de technologieën die we in onze radio’s integreren:

Bluetooth® connectiviteit

Met de Bluetooth-functie op onze radio’s kun je draadloos je favoriete muziek van Spotify streamen. Koppel eenvoudig je telefoon of tablet aan de radio en geniet van een ongeëvenaarde audiokwaliteit.

CD-speler

Hou je van de klassieke charme van CD’s? Kies dan voor een Lenco radio met een ingebouwde CD-speler. Hiermee kun je naadloos schakelen tussen je eigen muziekcollectie en live radio-uitzendingen met een druk op de knop.

DAB+ – de toekomst van radio

Met DAB+ geniet je van storingsvrije radio-ontvangst en kun je niet alleen landelijke zenders beluisteren, maar ook een uitgebreide selectie regionale zenders. Lenco heeft al meer dan 1.000 DAB+ radio’s verkocht, wat aantoont hoezeer we voorop lopen in deze technologie.

MP3-compatibiliteit

Onze radio’s stellen je in staat om eenvoudig te schakelen tussen je eigen afspeellijsten en radiofunctionaliteiten. Bewaar je favoriete MP3-bestanden op een USB-stick of brand ze op een CD en geniet van onbeperkte muziekkeuze.

USB-poort voor muziek en opladen

Wil je niet alleen muziek afspelen, maar ook je telefoon opladen terwijl je luistert? Dan zijn radio’s met een USB-poort ideaal voor jou. Let op het type USB-ingang, want sommige radio’s fungeren alleen als speakers, terwijl andere je telefoon kunnen opladen tijdens het afspelen van muziek.

WIFI / internet radio

Voor diegenen die hun radio mee willen nemen naar de tuin of camping, biedt Lenco een assortiment internetradio’s aan. Met een stabiele Wi-Fi-verbinding kun je eenvoudig naar je favoriete radiostations luisteren of muziek vanaf je telefoon afspelen. Alles wat je nodig hebt, is een stabiele internetverbinding.

Bij Lenco begrijpen we de behoeften van onze klanten en streven we ernaar om hoogwaardige radio’s te leveren die zowel technologisch geavanceerd als stijlvol zijn. Ontdek ons assortiment op Lenco.com en breng je luisterervaring naar een hoger niveau met Lenco radio’s.