Kwaliteitsplein
Image default
Dieren

Zorgzame dierenkliniek in Amsterdam

Dierenkliniek de Pijp in Amsterdam staat met deskundige dierenartsen voor u klaar. Zij hebben een ruim aanbod aan verschillende behandelingen voor honden, katten, konijnen en knaagdieren. Als u bijvoorbeeld net een nieuw huisdier heeft, kunt u voor de benodigde vaccinaties bij deze dierenkliniek terecht. Ook voor het castreren van uw huisdieren of voor het maken van de nodige echo’s bent u hier aan het juiste adres. Daarnaast zijn hier ook de nodige operaties en preventieve zorgafspraken mogelijk. De zorgzame aanpak van deze dierenpraktijk zal ervoor zorgen dat uw geliefde huisdier zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de behandeling. Zo gaat u ook met een gerust hart naar de dierenarts toe.

Bij deze dierenkliniek is uw kat op zijn gemak dankzij de katvriendelijke aanpak

Vaak worden katten tijdens een bezoek aan de dierenkliniek hetzelfde behandeld als honden. Dit vinden ze bij deze dierenkliniek in Amsterdam onterecht. Een bezoek aan de dierenarts is voor veel katten namelijk erg stressvol. Deze kliniek heeft hier de juiste aanpassingen voor gevonden. Het afscheiden van de wachtkamers, zodat katten niet bij honden in de buurt komen, is een van deze maatregelen. Daarnaast heeft deze kliniek ook apparatuur die speciaal voor katten gemaakt zijn en krijgt het team van deze dierenkliniek regelmatig bijscholing in hoe zij een kat het beste kunnen benaderen. Zo gaat uw kat op een relaxte manier bijvoorbeeld zijn gebitsreiniging in. Op de website van deze kliniek ziet u de kosten van een gebitsreiniging bij uw kat.

Maak eenvoudig een afspraak voor uw consult

Wilt u een consult voor uw geliefde huisdier inplannen? Dit kan gemakkelijk via de website dierenkliniekdepijp.nl. De dierenkliniek in Amsterdam is enkel open op afspraak en een consult duurt gemiddeld 15 minuten, zo heeft uw huisdier niet te lang last van de stress die een bezoekje aan de kliniek met zich meebrengt.