Kwaliteitsplein
Image default
Dieren

Supplement voor de hoeven en vacht

De vacht en hoeven van je paard wil je natuurlijk gezond houden. Deze voedingsstoffen biotine, methionine en zink voor paarden mogen daarbij niet vergeten worden. Mooie hoeven en een glanzende vacht zijn zichtbare tekenen van een gezond paard! 

Je wilt natuurlijk dat je paard goed presteert tijden de trainingen en wedstrijden. Sommige mensen passen dan alleen het voer aan, maar soms is dit niet genoeg. Dan kun je je altijd gaan verdiepen in de supplementen die dit bedrijf heeft. Extra vitamines en mineralen kunnen natuurlijk nooit kwaad! 

Voedingsadvies 

Het is niet zo dat ieder paard dezelfde hoeveelheid mag krijgen. Het ligt natuurlijk aan het lichaamsgewicht wat het dier mag hebben. Zo mogen pony’s 5-10 gram per dag. De kleine paarden mogen dan weer wat meer krijgen, die zitten op de 10-20 gram per dag. Grote paarden van ongeveer 600 kg mogen 15 tot 30 gram krijgen. 

Dit bedrijf bestaat al sinds 1905, en is de eerste paardenvoer fabrikant van Duitsland. Het team helpt je graag om de juiste voeding en supplementen te kiezen voor jouw paard. Zo kun je online een voedingsadvies op maat aanvragen. Dit formulier moet je zo volledig mogelijk invullen, denk dan ook aan eventuele allergieën. Mochten ze het formulier binnen krijgen, gaan ze er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je zult dan per mail het voedingsadvies ontvangen. Daarnaast bieden ze aan om langs te komen. Dan kan een van de werknemers jouw paard/pony bekijken en het advies samen met jou bespreken. 

Wil je liever meer informatie? Neem gerust een kijkje op de website.

https://www.hoveler.nl/product/hoveler-biotin-plus/