Kwaliteitsplein
Image default
Beauty en verzorging

Hoe krijg je veel volume in je haar?

Ben je opzoek naar een product dat veel volume aan je haar kan geven? Dan moet je echt verder lezen, want in dit artikel lees je hoe je veel volume in je haar krijgt. Volume is iets wat veel mensen graag willen. Wanneer je een bos haar hebt met veel volume steel je de show op je werk of op school en dat is natuurlijk wat je graag wilt. Lees snel verder om erachter te komen hoe je dit voor elkaar krijgt. Veel leesplezier alvast!

Föhn je haar ondersteboven

Wanneer je ondersteboven gaat hangen tijdens het droog föhnen van je haar zul je merken dat dit voordelen heeft voor het eindresultaat. Ondersteboven fohnen heeft namelijk als eerst voordeel dat je haar ook goed droog wordt aan de onderkant. Het tweede voordeel is dat je veel meer volume creëert omdat je al het ware een root lift krijgt. Heel handig dus en dus ook echt een tip die jij thuis zou kunnen uittesten. Mooie weave extensions zorgen ook voor lekker veel volume in je haar. 

Gebruik een spray voor extra volume

Wanneer je extra volume in je haar wilt creëren, kun je een volumespray gebruiken. Waarom zou je namelijk moeilijk doen als het ook een stuk makkelijker kan, toch? Met een goede volumespray heb je in een korte periode heel veel volume in je haar. Ook ruiken de meeste volumesprays heerlijk en zul je dus heel de dag genieten van volume en een lekkere geur. 

Kies voor een volume haarlijn

Haarverzorging is gelukkig niet het lastigste onderwerp wat er is. Wil jij veel volume in je haar krijgen? Gebruik dan gewoon een haarlijn die zorgt voor volume. Zo eenvoudig is het! Er zijn veel verschillende merken die zo’n lijn aanbieden. Ga dus gewoon voor het merk wat jij het fijnste vindt Een shampoo, conditioner en een volumespray van dezelfde lijn zorgen al voor een prachtig resultaat!

Wacht niet te lang met een knipbeurt

Een kappersbezoek kan ook bijdragen aan een kapsel met veel volume. Wacht dus niet te lang met het knippen van de puntjes. Wanneer je haar luchtig wordt geknipt, zul je meteen extra veel volume hebben. Je punten zijn dan ook een stuk gezonder en dan oogt je haar ook optisch wat voller.