Kwaliteitsplein
Image default
Dienstverlening

Welke steigers vind je bij steigerdeals?

Op de website van steigerdeals (steigerdeals.nl) vind je allerlei verschillende soorten steigers. Wij laten je zien welke steigers er allemaal verkocht worden door steigerdeals en waar ze voor zijn. 

Rolsteiger

Bij steigerdeals vind je onder andere rolsteigers. Zij hebben verschillende soorten rolsteigers die je voor binnen of buitenshuis kunt gebruiken. Ze hebben steigers voor professioneel en semi-professioneel gebruik. De rolsteigers zijn verstelbaar en ze verkopen ook rolsteigers in verschillende maten qua lengte en hoogte. Rolsteigers gebruik je bijvoorbeeld voor werkzaamheden zoals schilderen of schoonmaken. Alle rolsteigers zijn TÜV gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidseisen. 

Kamersteiger

Een kamersteiger hoeft zeker niet duur te zijn. Vanaf €189,00 koop je al een basis kamersteiger. Een kamersteiger wordt vaak gebruikt voor stucen of schilderen van plafonds of andere werkzaamheden binnenshuis op hoogte. Denk bijvoorbeeld aan renovatiewerkzaamheden. Ook de kamersteigers zijn er in verschillende soorten en maten. Ook kan je achteraf nog losse onderdelen kopen. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je stabiel staat en dat het makkelijk te verplaatsen is. Dit is zeker het geval en de kamersteigers zijn ook nog eens makkelijk op te bergen door een vouwsysteem.

Steigeraanhangers en ander steigermateriaal

Steigeraanhangers worden ook verkocht via steigerdeals.nl, zo kan je de steiger na de klus makkelijk vervoeren achter je auto of werkbus. Wil je je steiger uitbreiden of andere losse steiger onderdelen kopen? Steigeronderdelen worden ook verkocht via de website en het is een zeer breed assortiment. Wat jij zoekt hebben ze zeker.

Ladders en trappen

Steigerdeals.nl verkoopt niet alleen steigers maar ook ladders en trappen. Vakmannen werken vaak niet alleen met steigers, maar hebben vaak ook een ladder of trap nodig voor andere, kleinere werkzaamheden. Daarvoor heeft steigerdeals.nl een groot assortiment aan ladders en trappen beschikbaar zodat zij voor ieder wat wils hebben, ook als je dus geen steiger wilt kan je bij hen terecht.