Kwaliteitsplein
Image default
Financieel

Aan welke eisen voldoet een goede accountant in de omgeving van Venlo?

Een goede accountant in de omgeving van Venlo en Tegelen moet in de eerste plaats betrouwbaar zijn. U vertrouwt immers de administratie van uw bedrijf aan het kantoor toe. U moet erop kunnen vertrouwen dat de werkzaamheden die zij voor u uitvoeren tijdig en correct worden gedaan. Het schiet niet op als de Belastingdienst u een boete oplegt omdat de aangifte omzetbelasting te laat is ingediend. Voorwaarde is natuurlijk wel dat u de benodigde informatie tijdig aanlevert aan uw boekhouder in Venlo.

Transparantie en vertrouwen zijn belangrijke kenmerken

Als u kiest voor een accountant in de omgeving van Venlo, dan wilt u natuurlijk een kantoor dat transparant is als het gaat om de dienstverlening en de kosten. U wilt vooraf weten waar u aan toe bent en geen onverwachte rekeningen krijgen voor diensten waar u niet om heeft gevraagd. Daarom is het belangrijk om uw boekhouder in Venlo of omgeving met zorg te kiezen. Als u contact zoekt, wordt er een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunt u aangeven welke diensten u wilt uitbesteden. Wilt u alleen de aangifte inkomstenbelasting laten doen of ook andere aangiftes? Wilt u dat uw boekhouder u adviseert over investeringen en andere bedrijfskundige zaken? Dat soort aspecten horen tijdens de kennismaking aan de orde te komen.

Een kantoor vinden met ruime ervaring

Het is aan te raden om een boekhouder of geregistreerd accountant in de omgeving van Venlo te zoeken die ruime ervaring heeft. Het kantoor dient zich voortdurend bij te scholen als het gaat om veranderende regelgeving. Een kantoor dat de wijzigingen in wet- en regelgeving op de voet volgt, is Schreurs Winters Accountants & Bedrijfsadviseurs uit Tegelen. Deze boekhouder in de omgeving van Venlo stelt zich als doel om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat kan uiteraard alleen als de kennis actueel en op orde is. Alleen zo kunnen klanten goed en betrouwbaar worden geadviseerd en ondersteund bij het voeren van hun administratie.