Kwaliteitsplein
Dienstverlening

Trouwkaarten bestellen

Recent was ik in contact gekomen met drukkerij De Familiedrukker want ik wilde graag trouwkaarten bestellen. Mijn vrouw en ik gaan binnenkort trouwen en daarvoor hebben we natuurlijk heel wat mooie trouwkaarten nodig die we naar iedereen als uitnodiging kunnen sturen. Daarentegen zou je de kaarten ook gewoon voor de sier kunnen sturen, puur om iedereen te laten weten dat je gaat trouwen. We hebben op de website veel verschillende soorten trouwkaarten gezien, van goedkoop tot prijzig en merken van A tot Z. Wil je lezen hoe alles is gegaan voor onze trouwdag? Lees dit blogje dan vooral verder.

 

Googelen op trouwkaarten bestellen

Eerst wisten we in eerste instantie niet waar we onze trouwkaarten moesten laten drukken, dus gingen we Googelen op trouwkaarten bestellen. We zagen erg veel websites en we waren op zoek naar een bedrijf dat in de buurt zat. Gelukkig hebben we Google Local en krijg je ook een lijst met bedrijven die in de buurt zitten, vaak inclusief beoordeling en recensies. Zo konden we een goed bedrijf uitzoeken. We kwamen als snel op de website van De Familiedrukker. Zij hebben veel soorten trouwkaarten van veel bekende merken. Althans, ze staan aangeschreven als een bekend merk, het zei me in eerste instantie vrij weinig tot ik er iets over ging opzoeken. Ze hebben goede kwaliteit kaarten voor een lage prijs.

 

Resultaat trouwkaarten

We hebben een leuke trouwkaart uitgezocht, maar wisten in eerst niet of het wel naar wens zou zijn. Dus kregen we als onderdeel van de goede service een proefkaart toegestuurd waarbij de vraag werd gesteld of zo alles naar wens was. De kaart was perfect. We hebben ze laten drukken en we hadden de trouwkaartjes al binnen 3 werkdagen! Zo konden we ze daarna naar iedereen opsturen.


Mocht jij dus ook kaarten willen laten drukken? Of kaarten bestellen? Dan raad ik jou De Familiedrukker aan voor kwalitatief goede kaarten!

Voor meer info :