Kwaliteitsplein
Image default
Dienstverlening

Schakel dit bedrijf in voor uw hulpvraag wat betreft kunststofbewerking

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststofbewerking? Dan bent u op de juiste plek bij REMA Kunststoftechniek. Dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Noord-Brabant. De specialisten van dit bedrijf hebben ervaring met veel verschillende soorten technieken op het gebied van kunststofbewerking, zodat zij diverse sectoren van dienst kunnen zijn. Of u nu kunststof producten heeft die u wilt laten lassen, assembleren of CNC wilt laten frezen: deze specialisten leveren een uitstekend eindresultaat af. Bent u benieuwd waarom u voor dit bedrijf zou moeten kiezen voor uw klus, zoals het CNC frezen van kunststof? Lees dan verder.

Een specialist in het CNC frezen van kunststof

REMA Kunststoftechniek is gespecialiseerd in het 3-assig en 5-assig CNC draaien en frezen van kunststof. Het verschil tussen beide freestechnieken is dat de specialisten bij 3-assig frezen enkel producten van bovenaf kunnen verwerken, terwijl het bij 5-assig frezen mogelijk is om het kunststof aan vijf kanten te bewerken. En dat in slechts één opspanning! De specialisten kunnen met deze techniek ook laskanten aanbrengen en diverse hoeken frezen. Zij beschikken over verschillende CNC draai- en freesbanken van hoogwaardige kwaliteit om kunststofmaterialen zo goed mogelijk te bewerken. Voor het vakkundig frezen van CNC kunststof bent u bij dit bedrijf dan ook op de juiste plek.

Waarom kiest u voor dit bedrijf?

REMA Kunststoftechniek is dé specialist als het gaat om kunststofbewerking. Zo beschikken zij over een groot en modern machinepark met allerlei professionele apparaten van hoogwaardige kwaliteit, zodat zij grote én kleine kunststofseries kunnen bewerken. De specialisten leveren altijd maatwerk. Dankzij de vele aanwezige materialen en de kennis en ervaring van de experts is het voor de specialisten te allen tijde mogelijk om aan uw hulpvraag wat betreft kunststofbewerking te voldoen. U bespaart daarnaast op vele productiekosten, omdat dit bedrijf over de juiste materialen beschikt waarmee productieprocessen volautomatisch en dus sneller uitgevoerd worden. Ten slotte staan de medewerkers altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Dat is nog eens topservice, toch?

Ontdek alle mogelijkheden

Bent u benieuwd hoe dit bedrijf u kan helpen met uw hulpvraag op het gebied van kunststofbewerking? Bezoek dan de website of neem contact op met de specialisten. De contactgegevens vindt u op de website. Bij REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven, Noord-Brabant, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een prettige samenwerking!