Kwaliteitsplein
Image default
Cadeau

Verzend jouw cadeaus

Wat zal het gek zijn om met kerst niet allemaal gezellig bij elkaar op bezoek te kunnen gaan. Toch moeten we het er met z’n allen mee doen. Hoe naar dat ook is. Hoewel we momenteel natuurlijk totaal niet weten of we bij onze geliefden kunnen zijn tijdens de feestdagen, is het wel belangrijk dat we het gevoel van de feestdagen niet kwijtraken. Verzend daarom jouw cadeaus in een verzenddoos!

Koop een stevige verzenddoos

Het is handig om te investeren in stevige dozen. Met zo’n stevige doos kun je met groot gemak een hele serie cadeaus in een keer vervoeren. Wil jij jouw cadeaus naar een heel gezin sturen? Maak dan gebruik van een stevige doos waar je vervolgens verschillende pakjes in stopt. Deze kleinere pakjes moeten natuurlijk wel goed beschermd worden dus maak ook daar gebruik van bijvoorbeeld bubbeltjesfolie.

Leuk ingepakt?

De buitenkant van zo’n doos ziet er meestal niet erg mooi uit. Dit komt natuurlijk omdat het hoofddoel is dat het pakket op het juiste adres aan komt. Dit is natuurlijk niet bepaald feestelijk maar je kunt er wel iets leuks mee doen! Gebruik bijvoorbeeld stempels of stiften om jouw verpakking ietsje aan te kleden. Let wel op! Het is de bedoeling dat het adres het meest zichtbaar is van alles!

https://luchtkussengigant.nl/verzenddoos/