Kwaliteitsplein
Dienstverlening

Met een John Deere zitmaaier wordt grasmaaien wel heel gemakkelijk

Wilt u dat grasmaaien weer leuk wordt? Overweeg dan zeker de aanschaf van een John Deere zitmaaier. Met deze zitmaaiers maait u uw grasmat gemakkelijk en door de geavanceerde technologie wordt maaien voortaan zelfs een leuke bezigheid! John Deere heeft verschillende soorten zitmaaiers, dus voor elke grasmat zit er een geschikte maaier bij. Wellicht kent u John Deere alleen van de grotere landbouw tractoren, maar ook bij de zitmaaiers kunt u rekenen op een voertuig van hoge kwaliteit. Dat wordt een aankoop waar u geen spijt van krijgt!

Welke zitmaaier sluit het beste aan bij uw wensen?

Er zijn veel verschillende soorten zitmaaiers op de markt en allemaal hebben ze hun eigen specificaties. Zo zijn er verschillende maaibreedtes, is er verschil in wendbaarheid en hebben sommige zitmaaiers veel uitgebreide opties, zoals een hoge stoel, cruise control en stuurbekrachtiging. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u graag de zitmaaiers eens op een rijtje zien? Dan is het een goed idee om langs te gaan bij De Kock Machines in Lienden. Bij dit gastvrije familiebedrijf staat de koffie klaar en kunt u alle soorten zitmaaiers bekijken en uitproberen. Naast de zitmaaier van John Deere hebben ze ook andere merken beschikbaar, er zit dus zeker een fijne maaier voor u bij.

Service en klanttevredenheid staan voorop

Als u een zitmaaier koopt, wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op een goede service. Bij De Kock Machines kunt u hier zeker op rekenen. Heeft u een zitmaaier (of één van de andere producten uit het ruime assortiment) gekocht? Dan wordt deze kosteloos en gebruiksklaar bij u thuis afgeleverd, door heel Nederland! Ook voert het bedrijf reparaties uit, mocht er dus iets aan de hand zijn hoeft u niet op zoek naar een monteur maar kan u gewoon even bellen voor overleg. Van de aankoop van uw John Deere zitmaaier bij De Kock Machines krijgt u zeker geen spijt!

 

https://dekockmachines.nl/