Kwaliteitsplein
Image default
Dienstverlening

Easymeeting

Wie op zoek is naar een originele plek om een meeting te houden, is bij Easymeeting aan het juiste adres. Het is nu niet langer meer nodig om een meeting op een saaie manier te houden in een van de vergaderzalen op kantoor. Je kunt nu kiezen voor een originele locatie in bijvoorbeeld een hotel, een bedrijfsverzamelplaats of misschien wel op een historische locatie. Je hoeft dit natuurlijk niet zelf te regelen tegen hoge tarieven. Door gebruik te maken van de diensten van Easymeeting heb je deze plekken zo voor elkaar. Hoe? Doordat professionele boekers zich dagelijks bezighouden met het boeken van originele vergaderplekken kunnen zij ook jou goed van dienst zijn. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is te kijken naar je wensen, eventueel contact opnemen voor advies, en via de website of de planner een gewenste ruimte reserveren.

 

Hoe het in zijn werk gaat

Via de planner krijg je toegang tot meer dan 10000 verschillende locaties. Deze locaties zijn verspreid over heel Nederland en door middel van de duidelijke beschrijvingen die bij de locaties geschreven staan, heb je ook gelijk een beeld over wat de verschillende locaties inhouden. In plaats van dat je te maken krijgt met dure prijzen, kun je juist profiteren zeer goedkope prijzen. Je betaalt ook niet per dag want dit zou alleen maar zonde zijn voor het geld wanneer je niet de hele dag nodig hebt om te vergaderen. Je betaalt per uur. Zo is het makkelijker om een goede inschatting te maken van de kosten die je moet maken.

Alhoewel het boeken van een ruimte vrij makkelijk gaat (binnen ongeveer twee minuten kun je de boeking al helemaal compleet hebben) kan het natuurlijk zijn dat je toch nog wat vragen vooraf hebt. Deze kun je vooraf stellen alvorens je je boeking definitief maakt.

 

Vergaderen, evenementen en catering bij Easymeeting

Wat is er nu leuker dan een originele locatie te boeken en daarnaast ook de catering meteen te regelen? Voor al je evenementen, vergaderingen, trainingen, waar je de locatie ook voor reserveert is het mogelijk om er gelijk catering bij te reserveren. Een lekkere lunch op locatie tijdens deze unieke ervaring maakt de dag helemaal compleet en jij en je collega’s zullen er extra van genieten. Voor welke gelegenheid je ook een boeking wilt plaatsen, je kunt er zeker van zijn dat je collega’s dit zeker zullen waarderen. Bekijk de opties nu en boek.