Kwaliteitsplein
Dienstverlening

Autorijschool Arnhem

Ik ben op zoek naar een autorijschool Arnhem aangezien ik graag mijn rijbewijs wil gaan halen. Ik ben vorige week 18 geworden en met al het geld wat ik van familie en vrienden heb gekregen heb ik nu eindelijk genoeg. Ik heb namelijk al vanaf mijn 16e gespaard voor mijn rijbewijs. Ik zou eigenlijk het rijbewijs van mijn ouders krijgen als ik niet zou gaan roken maar dit heb ik wel gedaan dus moest ik het zelf betalen. Omdat ik in Arnhem woon ben ik ook op zoek naar een autorijschool Arnhem. Ja en ik ben nu 18 dus mag zelf autorijden, sigaretten kopen en legaal bier drinken. Natuurlijk deed ik dit al vanaf mijn 16e denk ik maar nu mag ik het zelf ook kopen. Mijn 18e verjaardagsfeest was helemaal geweldig. Ik had eerst vrijdagavond mn verjaardag gevierd voor familie en vrienden van mijn ouders en dit was opzich wel gezellig maar het was super saai vergeleken met mijn feest zaterdagavond. Ik had al mijn vrienden en vriendinnen uitgenodigd en er was drank en muziek en lekker weer. Het was echt een super leuk feest en we hebben het ontzettend naar ons zin gehad.

 

Cees Vendrik

Ik was dus aan het zoeken naar een autorijschool Arnhem en ik had van veel vrienden gehoord dat Cees Vendrik een goed autorijschool was voor een mooie prijs. Ik besloot dus even op het internet te kijken en keek of er ook nog andere rijscholen waren om een beetje te vergelijken. Ik had alle rijscholen die mij wel leuk leken vergeleken en ja Cees Vendrik leek toch echt wel de beste. Ik besloot me aan te melden voor een proefles.

 

Het rijbewijs

Na ongeveer 3 maanden les gehad te hebben ben ik na 2 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Super leuk want nu kan ik lekker zelf de auto meenemen als ik ergens heen moet. Ik ga nu sparen voor een eigen auto maar tot die tijd mag ik die van mijn moeder af en toe lenen. Ga naar www.ceesvendrink.nl voor meer informatie over deze autorijschool in Arnhem.

Voor meer info :