Kwaliteitsplein
Image default
Cadeau

Een pop voor elke verjaardag

Zou jij graag een pop 60 jaar huren? Dan ben je hier aan het goede adres. Velen zetten vaak alleen een pop neer bij de vijftigste verjaardag, maar waarom ook niet bij andere ronde jaartallen? Elke tien jaar boven op de 50 jaar is een mooie leeftijd en zou groots gevierd moeten worden. Daarom bieden wij ook voor die feesten opblaasbare poppen aan. Met zo’n pop op de feestlocatie of voor het huis, trek je de aandacht die de jarige jop verdient. Ook zorgt zo’n pop ervoor dat de verjaardag onvergetelijk wordt. Velen regelen voor de zestigste verjaardag nog geen pop, dus onderscheid jezelf van de rest en huur een pop voor je jarige jop!

Huren maakt alles gemakkelijk

Een opblaasbare pop neemt relatief veel ruimte in, in de schuur. Daarom is het makkelijker om er een te huren zodat je niet al te veel ruimte kwijt bent. Het proces van de pop huren is heel simpel. Je kan de pop online reserveren waarbij je start- en inleverdatum kiest. Dan kan je het laten bezorgen op de locatie naar wens, maar je kan er ook voor kiezen om hem zelf op te halen. Je kan dus kiezen wat jou het beste uitkomt. Wanneer de pop op locatie is, hoef je hem alleen maar op te zetten en dit is super simpel. Wanneer je klaar bent, laat je het leeglopen en kan je het terugsturen of terugbrengen. Zo makkelijk kan het dus zijn om de verjaardag onvergetelijk te maken.

De pop mooi uitlichten

Ook in de avond wil je natuurlijk dat de pop zichtbaar blijft. Daarom leveren wij ook licht mee met de opblaaspop. Dit doet verder niemand in Nederland, dus hierin zijn wij uniek! Omdat we een lamp meeleveren, heb je langer plezier van de pop. Anders zou je het alleen in de ochtend en middag kunnen zien, maar soms is jouw feest juist ‘s avonds en dan moet je de pop ook kunnen zien natuurlijk.