Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Relatietherapie in Lunteren doe je bij Quint relatietherapie

Quint relatietherapie Lunteren heeft mijn huwelijk gered. Mijn vrouw en ik zijn momenteel 8 jaar getrouwd. We houden enorm van elkaar maar zijn beide erg druk. Ik werk zelf bij een advocatenkantoor in onze hoofdstad terwijl mijn vrouw werkzaam is als financieel adviseur in Rotterdam. We leiden drukke levens en zijn erg vaak op werk. Dit zorgt ervoor dat we elkaar erg weinig zien. Op de momenten dat we beide thuis zijn vindt, vooral ik, het erg lastig om mijn werk met rust te laten. Dit zorgt vaak voor irritaties, en soms zelfs tot ruzie. Ik ben zelfs bang dat dit alles vroeg of laat de emmer doet overlopen en dat het over is. Ik probeer te veranderen, maar merk dat mijn vrouw dit nog niet erg waardeert. Ik kwam uiteindelijk tot de conclusie dat we toch echt professionele hulp nodig hebben. Een relatietherapeut in het dorp waar we beide vandaan komen, ik zocht naar een relatietherapie in Lunteren.

Relatietherapie in Lunteren

Na een poos gezocht te hebben had ik mijn relatietherapie in Lunteren gevonden. Nu moest ik eerst nog zorgen dat mijn vrouw met me mee wilden. Ondanks dat het me wat moeite kostten besloot ze om toch mee te gaan. Ik maakte een afspraak en we waren welkom bij Quint relatietherapie in Lunteren.

Werkt het?

De eerste lessen vond ik redelijk onwennig. Ik ben nog nooit naar een therapie geweest en moest er even aan wennen. Toch merkte ik na enkele lessen al dat er verbetering plaats vond. Ik begreep haar, en zij begreep mij. Ik wist wat ik moest veranderen en zij wist wat ik moest veranderen. Het is ongelofelijk wat eerlijkheid voor resultaat teweeg kan brengen. Toch waren we nog lang niet waar we moesten zijn. Nog een aantal lessen verder voelde ik de rust terugkeren. Het ging beter en beter, en ik voelde me weer helemaal op mijn gemak als ik tijd doorbracht met mijn vrouw. De relatietherapie van Quint in Lunteren werkt echt. Ik ben hen enorm dankbaar aangezien ze mijn huwelijk gered hebben. Voor relatietherapie in Lunteren ben je bij Quint aan het juiste adres.