Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Profiellijsten op maat bij dit bedrijf

Wij maken iedere gewenste profiellijsten op maat voor uw woning of kantoorpand. We hebben een zeer ruime aanbod en maken ze in verschillende diktes, breedtes, lengtes, modellen, afwerkingen en in bijna alle duurzame houtsoorten – wat maar bij uw eigen interieur en sfeer past. Profielen spelen immers ook een belangrijke rol bij de uitstraling van een woning of ruimte. Voor al uw profiellijsten op maat – zoals hoeklijsten, plafondlijsten, spiegellijsten en plinten – bent u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen u van korte levertijden en de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding. 

Uw profiellijsten op maat en in elk houtsoort

De meeste profiellijsten worden gemaakt van eiken, essen, kersen, esdoorn, noten, teak of mahonie. Maar we kunnen uw profiellijsten op maat ook in elke andere gewenste houtsoort leveren. Moet u profiellijst voorzien worden van een laklaag of moet die in uw gewenste kleur gespoten worden? Leg contact met ons zodat we samen met u naar de mogelijkheden kunnen kijken. Wij hebben de beste materialen om uw profiellijsten op maat te maken; helemaal afgestemd op uw behoeften. Of het nu een baklijst is of een vloerplint, wij kunnen u advies geven over de kleur, de vorm en het materiaal. Onze profiellijsten zorgen ervoor dat u de juiste en gewenste sfeer in uw woning of ruimte krijgt.

Scherpe prijzen voor uw profiellijsten op maat

Wij verzekeren u dat uw unieke profiellijsten op maat duurzaam zijn en gemaakt zijn van de beste kwaliteit hout die jaren meegaan. Hierdoor zijn ze noestvrij en trekken niet krom. Wij hebben voor elke aanvraag een maatwerkoplossing en bieden een optimale en uitstekende service met snellere levertijden; voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast bieden we ook scherpe prijzen voor uw profiellijsten op maat. Bent u op zoek naar iets speciaals, neem gerust contact met ons op. Wij geven u het beste advies over welke profiellijst het beste bij uw woning of kantoorpand past.