Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Photobooth huren voor jouw grote dag?

Denk je aan fotografie op de bruiloft, dan denk je al snel aan een professionele fotograaf. Maar wist je dat er vandaag de dag ook tal van andere mogelijkheden zijn om deze mooie dag vast te kunnen leggen? Gasten gaan ongetwijfeld een geweldige tijd beleven in een photobooth. Zet ‘m buiten of in de zaal en leg de leukste momenten vast.

 

Ook te gebruiken als trouwvervoer

Een Photobooth op wielen is ongetwijfeld een uniek concept voor de bruiloft. Overdag is een Volkswagen busje te gebruiken als trouwvervoer. In de avond kan dit busje om worden gebouwd tot een leuk fotohokje. Het enige wat je gasten hoeven te doen, is plaats te nemen in de bus. Vervolgens maakt het gezelschap de leukste foto’s met alle aanwezige props.

 

De foto’s worden dubbel geprint

Doordat de foto’s dubbel worden geprint, heeft iedereen een geweldig aandenken. Een photobooth huren is geschikt voor in iedere provincie in het land en je hebt tot vier uur lang foto plezier. Daarnaast kun je onbeperkt foto’s printen en er is altijd gezellige professionele begeleiding aanwezig. Zo weet je zeker dat de foto’s perfect worden gemaakt.

 

De photobooth wordt met aankleding, decoratie, props en gadgets geleverd

Het is erg verstandig om een photobooth te huren bij de specialist. Je ontvangt altijd de nodige aankleding, decoratie, props en gadgets en je hebt de keuze uit zeven foto lay-outs met jullie eigen namen. Ook ontvang je een gratis gastenboek, waar je de foto’s direct in kunt plakken en de foto’s worden digitaal aangeleverd op USB. De foto’s worden dubbel geprint en je bent zeker van een gratis haalservice van de bus.