Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Mokken bedrukken als relatiegeschenk

Wil je je bedrijf of onderneming meer naamsbekendheid geven? Dan is een relatiegeschenk hiervoor een uitstekend middel. Waarschijnlijk een van de meest bekende relatiegeschenken is de balpen met daarop een bedrijfsnaam of een logo. Maar het is niet zo’n origineel relatiegeschenk.

Laat liever eens mokken bedrukken en geef deze weg als relatiegeschenk, bijvoorbeeld bij de opening van een nieuw bedrijfspand, tijdens een open dag of wanneer je je op een beurs presenteert. Hiermee introduceer je je onderneming op een eenvoudige manier. Met een bedrukte mok kun je als relatiegeschenk eigenlijk alle kanten op. De primaire toepassing is natuurlijk die van drinkbeker maar een bedrukte mok biedt ook andere mogelijkheden. Desgewenst kan de mok nog met iets naar keuze worden gevuld, bijvoorbeeld met bonbons of een visitekaartje.

Verder kun je bedrukte mokken ook bij het koffieapparaat neerzetten of in de bedrijfskantine gebruiken. Hiermee breng je jouw firmanaam of logo telkens weer onder de aandacht van bezoekers én je eigen personeel.
Bovendien draag je aan de vermindering van de afvalberg bij door koffie en thee in porseleinen bedrukte mokken aan te bieden in plaats van in plastic bekertjes. Wel zo goed voor het milieu en de koffie smaakt beslist beter uit een mooie mok of beker.

Het bedrukken van mokken is zo gebeurd en voor de prijs hoef je het niet te laten. Bedenk van te voren wel goed over wat je wilt. Wil je je bedrijfsnaam laten drukken of alleen een logo? Welke kleur mok wil je weggeven? Kies je voor een neutrale witte mok of liever voor een mok met kleur?
Bezuinig nooit op de manier van bedrukken. Met de zogenaamde tampondruk ben je er zeker van dat jouw naam of logo niet vervaagt, ook niet na honderden afwasbeurten in de vaatwasser.

Laat je mokken bedrukken bij TBTB relatiegeschenken. Wij zijn al meer dan 15 jaar een van de meest toonaangevende bedrijven op de Europese markt op het gebied van onder andere relatiegeschenken.