Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

De beste gekoelde opzetvitrines vindt u bij ons!

Als het gaat om voedselverkoop helpen gekoelde opzetvitrines ons om meer te verkopen, niet alleen omdat ze de producten tonen en tegelijkertijd de voedselveiligheid garanderen, maar ook omdat ze de presentatie positief beïnvloeden. Geconserveerde producten behouden bovendien langer hun oorspronkelijke kleur, textuur en smaak. Daarnaast hebben gekoelde opzetvitrines meerdere voordelen ten opzichte van vriezers of koelkasten. Ze bewaren bijvoorbeeld bederfelijke producten terwijl ze worden uitgestald, zodat de klant ze ten volle kan waarderen, én ze maken het gemakkelijk voor operators om snel de voorraad te controleren.

Sommige van de nieuwere modellen vitrines hebben intelligente en digitale temperatuurregelingen, zodat u ze kunt programmeren op basis van het te conserveren product en de omgevingscondities van de plaats waar het zich bevindt. Ze hebben ook speciale stalen schalen of roosters die ze duurzaam en hygiënisch maken omdat ze niet roesten of corroderen. Ze zijn uit roestvrij staal vervaardigd. Daardoor ze goede koudegeleiders en helpen ze om de producten sneller te koelen. In modellen met gehard glas aan de buitenkant werkt dit als een thermische isolator die voorkomt dat warmte in de kast sijpelt, waardoor de temperatuur binnenin altijd koel en stabiel is en maximale prestaties worden bereikt met zeer weinig energie.

Gekoelde vitrines kunnen worden gebruikt in banketbakkerijen, ijssalons, slagerijen, delicatessenwinkels en zuivelwinkels, en zelfs om bloemen te bewaren. Ze hebben verschillende afmetingen, dus het is noodzakelijk dat u de ruimte meet waar ze in uw eetgelegenheid of winkel zullen staan. Als er een stopcontact in de buurt is, kunt u ze gemakkelijk en veilig aansluiten. Het is ook belangrijk om de ideale vitrine te kopen op basis van het soort voedsel dat u erin gaat bewaren, omdat ze verschillende soorten koeling hebben. Een verkeerde keuze kan uw product bederven of uitdrogen. Bekijk op uw gemak de best verkochte opzetvitrine uit ons assortiment!