Kwaliteitsplein
Image default
Bedrijven

Contourverlichting led: 3 onmisbare voordelen voor bedrijven

Bent u van plan om een eigen bedrijf op te richten of is uw huidige bedrijfspand echt toe aan een verbouwing? Dan moet u over veel verschillende aspecten nadenken. Van het selecteren van een geschikt bedrijfspand en de inrichting van het pand. Mensen moeten hier namelijk wel graag komen en blijven. Vergeet hierbij de buitenkant van uw bedrijfspand niet. Contourverlichting led is een belangrijk en onmisbaar onderdeel van dit proces. 

Een goed uitgedacht en uitgevoerde contourverlichting led kan zelfs zorgen dat u een streepje voor heeft op uw concurrenten. Blijf lezen en ontdek van welke 3 voordelen u kunt profiteren. 

Wat is contourverlichting led?

Contourverlichting led is een manier om de omtrek van een object te accentueren. Dit doen architecten veel bij historische gebouwen, maar ook winkels maken veel gebruik van deze lichttoepassing om producten te accentueren. Het is bij uitstek een perfecte manier om aandacht op uw bedrijfspand te trekken. Kies bij contourverlichting voor de duurzame led variant om te profiteren van de voordelen. Afhankelijk van uw wensen is de verlichting verkrijgbaar in verschillende vormen en kleurencombinaties afgestemd op de huisstijl.

3 Voordelen van contourverlichting led

Met de toenemende concurrentie en de stijgende prijzen is het als ondernemer al moeilijk genoeg om je te onderscheiden van de rest. Doe je voordeel met led contourverlichting.

  1. Het is een vorm van led lichtreclame

Een van de belangrijkste redenen waarom bedrijven kiezen voor contourverlichting led, is om in het donker zichtbaar te zijn en op te vallen voor omstanders. Beweging in combinatie met gevelverlichting zorgt niet voor niets voor de grootste attentiewaarde. Loop de kans niet mis om een onvergetelijke eerste indruk achter te laten. 

Een helder verlichte strip, in de kleur van uw huisstijl, heeft een positief effect op de uitstraling van het bedrijfspand en uw bedrijf. Het versterkt de huisstijl. Door het gebruik van twee-kleuren contourverlichting kunt u ervoor kiezen om uw bedrijf, het logo en andere belangrijke elementen extra te benadrukken. Zo wordt de buitenkant van het pand onderdeel van de ingezette marketingactiviteiten. 

  1.  Bespaar met ledverlichting op uw energiekosten

Hoe groter uw bedrijfspand, hoe hoger de energiekosten. Daarom is het ook een voordeel om te kiezen voor contourverlichting led. Met ledverlichting bespaart u 80% tot 90% op de totale energiekosten. Dat maakt ledverlichting een zuinige en slimme keuze om uw bedrijfspand in de spotlight te zetten.

  1. Duurzame manier van verlichten

Duurzaamheid en het verkleinen van de ecologische voetstap is voor steeds meer bedrijven een belangrijk thema. Een thema welke we zeker niet meer over het hoofd kunnen zien. De langere levensduur van ledverlichting is waarom het duurzamer is dan traditionele verlichting. Bij de productie van contourverlichting led maken ze minder gebruik van schadelijke materialen. Dit is beter voor mens en milieu. Met ledverlichting bent u meteen bezig met een belangrijk maatschappelijk thema.

 

Waar wacht u nog op? Vraag een specialist op het gebied van led contourverlichting wat de beste oplossing is voor uw bedrijfspand. Zet uw bedrijfspand in de spotlight.

 

https://www.dkelektra.nl/specialismen/contourverlichting-led