Kwaliteitsplein
Beauty en verzorging

Veel pret met je oogschaduw palet!

Ben je geïnteresseerd in een oogschaduw palet? Lees dan snel verder! Beauty88 is dé specialist als het gaat om al je make-up. Wij vinden het erg belangrijk dat je niet teveel betaald voor je oogschaduw. Natuurlijk staat goede kwaliteit ook hoog in het vaandel bij ons en kunnen wij u verzekeren dat onze oogschaduw tot de beste kwaliteit behoort. Onze make-up is ook erg geschikt voor professioneel gebruik en wordt gebruikt door vele professionele visagisten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de oogschaduw die u koopt, diervriendelijk is. Wij willen daarom dat de oogschaduw die wij verkopen niet op dieren getest is en u hiermee verzekeren dat u op een verantwoorde manier gebruik maakt van uw oogschaduw.

Tips na het kopen van je oogschaduw palet

Wanneer je uiteindelijk een oogschaduw palet hebt aangeschaft, is het natuurlijk belangrijk om de oogschaduw op een goede manier te gebruiken. Daarom volgen er nu een aantal tips voor als je gebruik wilt maken van de oogschaduw van Beauty88. Ten eerste is de oogschaduw zowel nat als droog aan te brengen. Het voordeel van nat aanbrengen, is dat de kleur van de oogschaduw duidelijker zichtbaar wordt en dat de oogschaduw langer blijft zitten. Het voordeel van droog aanbrengen is dat je de oogschaduw beter kunt vervagen. Het is daarnaast ook erg belangrijk om gelijktijdig te werken. Werk met beide ogen tegelijkertijd, dus niet eerst het ene oog helemaal opmaken en daarna het andere oog. Maar voer stap 1 bij het ene oog uit en daarna direct bij het andere oog.

Tips bij gebruik

Wanneer je ervoor kiest om de oogschaduw gelijktijdig te gebruiken, zorg je ervoor dat de oogschaduw bij beide ogen er hetzelfde uitziet. Een andere tip is om te beginnen met lichte kleur onder je wenkbrauwen, kies hierna een kleur voor op je ooglid. De kleur die je voor je ooglid kiest, moet matchen met je oogkleur, haar of met de kleuren die je veelal draagt. Wil je meer tips over hoe je je ogen het beste kunt opmaken? Volg dan een van onze bloggers of kijk op onze site voor nog meer inspiratie.

Bezoek onze website!

Helemaal enthousiast geworden over het kopen van een oogschaduw palet? Kijk dan snel op onze website en kijk welke paletten wij allemaal aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om te kijken wat voor soort andere make-up wij aanbieden en je kan contact met ons opnemen via de website!

Voor meer info :