Kwaliteitsplein
Beauty en verzorging

Lingerie uitzoeken

Ga voor een tikkeltje meer sensuele lingerie. De ene vrouw staat een bustier beter, en de ander juist dát sexy corset. Of je nu kiest voor een sexy lingerie setje, die gebroken witte kimono, de zwarte slipdress of die sexy string; zolang het bij het soort individu past is er altijd wel sexy ondermode wat die persoon zal staan.

Sexy lingerie is een heel spannend iets om je partner of jezelf mee te verrassen. Niet alleen thuis, maar ook voor op een romantische date, een weekendje weg met je vriend, of zelfs gewoon als dagelijks onderdeel van je garderobe. In een sexy lingeriesetje zie je er niet alleen onweerstaanbaar uit, maar voel je je ook enorm zelfverzekerd. Met een mooie bh zul je indruk maken op je partner! Onze uitgebreide collectie is speciaal voor die momenten die je samen met je partner bent. Anna van Rode heeft voor iedereen een perfect setje.

 

Wil je jouw vrouw verassen met erotische lingerie, zorg er dan voor dat je van te voren subtiel vraagt wat voor soort lingerie zij leuk vindt. Je kan in haar kledingkast kijken naar het soort lingerie dat zij al heeft. Zie jij je partner graag in slipdress? En dan niet alleen maar een basic BH of basic slip. Kies dan niet direct de meest gewaagde lingerie top.

Koop je sexy lingerie voor een gepassioneerd type, een nuchtere stijlvolle vrouw of eerder een romantische vrouw. Of heeft ze van alles wat in zich?

 

 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/