Kwaliteitsplein
Image default
Beauty en verzorging

Alles over een ooglidcorrectie (incl. ooglidcorrectie kosten)

We hebben allemaal wel eens onzekerheden gehad over ons uiterlijk of we hebben iets met ons lichaam gehad waardoor er iets aan gedaan moest worden. Een medische reden of een cosmetische; dat maakt niet uit. Niemand is perfect en dat is geen schande. Toch is een kleine ingreep soms onvermijdelijk en dat geldt ook voor je oogleden. Je oogleden kunnen behoorlijk irriteren in sommige gevallen en wij willen het daar vandaag met je over gaan hebben. We doen dat aan de hand van deze blog; hier komt alles aan bod over een ooglidcorrectie. Ook de ooglidcorrectie kosten worden uitgebreid besproken in deze blog en daar zullen we een paragraaf specifiek aan toewijden. Kortom; alles omtrent een ooglidcorrectie is je dus helemaal duidelijk na het lezen van deze blog. Als je er klaar voor bent, gaan we graag aan de slag om een zo concreet mogelijk beeld voor je te schetsen.

Ooglidcorrectie kosten

Allereerst eens de ooglidcorrectie kosten. De ooglidcorrectie kosten zijn voor veel mensen uitermate belangrijk, we zijn niet voor niets Nederlanders. Sommigen van ons letten op de kleintjes en dat is niet gek in tijden als deze. Ook voor de mensen die niet op de kleintjes letten, kunnen de kosten belangrijk zijn. Je wil je niet blauw betalen aan de kosten voor een ooglidcorrectie en dat snappen we, daar komt het op neer. Gelukkig hoeft dat ook niet! Een ooglidcorrectie hoeft niet ontzettend duur te zijn. De kosten hangen sterk af van wat je wil laten doen; een correctie van het onderste ooglid is bijvoorbeeld duurder. Ook is het belangrijk om mee te nemen of je slechts één ooglid wil laten doen, beiden van een kant of allemaal! Mogelijk kun je zelfs een vergoeding krijgen voor het laten doen van een ooglidcorrectie indien er een dringende, ernstige, medische reden achter zit. Natuurlijk dient dit per geval te worden bekeken.

Ooglidcorrectie redenen

Nu de ooglidcorrectie kosten besproken zijn voor zover dat mogelijk is, willen we graag ingaan op de redenen waarom je een ooglidcorrectie zou kunnen laten uitvoeren. Dit is voor de meeste mensen heel simpel; er is een cosmetische of medische reden. De cosmetische zit hem vaak in dat een ooglidcorrectie je er jonger laat uitzien en de medische dat je ogen erg dicht hangen waardoor je minder ziet, je ooglid gaat irriteren en/of je vermoeid raakt. De redenen kunnen dus ook weer sterk uiteen lopen, maar over het algemeen is het heel normaal om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Allerlei soorten mensen doen dit, en terecht!

De procedure en prijs

De ooglidcorrectie kosten en de redenen zijn besproken, nu rest nog één ding; de procedure zelf. Allereerst ga je op consult bij ABC Clinic. Ze vertellen je hier over de ins and outs, de voorbereiding en de nazorg die je zelf dient te verrichten en ga zo maar door. Daarnaast wordt er uiteraard een afspraak gemaakt voor de ingreep en vervolgens word je op de dag zelf, kort voor de ingreep, plaatselijk verdoofd en begint de procedure van minder dan een uur. Je overtollige huid en eventueel vet wordt weggehaald en voilà; het is klaar!