Leer snel en adequaat handelen tijdens de vakgerichte opleidingen over zonnepanelen

september 24, 2020 0 Comment

Een van de beste manieren om tijdens een cursus veel te leren over zonnepanelen, is wanneer het een van de vakgerichte opleidingen is. Tijdens een vakgerichte opleiding gaat u actief aan de slag met uw opgedane kennis en past u deze toe op werkelijke situaties. Op deze manier leert u snel en adequaat handelen.

Kies voor een deskundige partner in elektrische veiligheid

Bent u op zoek naar de juiste partner die vakgerichte opleidingen aanbiedt, zoals een leerzame cursus over zonnepanelen? Dan staan de deskundige opleiders van Omega Training voor u klaar. De praktische trainingen en cursussen bieden daadwerkelijk toegevoegde waarde aan de dagelijkse werkzaamheden, omdat ze uitgaan van de praktijk. Tijdens een cursus zonnepanelen krijgt u dus wel theorie, maar zult u deze grotendeels leren door het in de praktijk toe te passen in uw vakgerichte opleidingen. Wanneer u meer wilt weten over zonnepanelen, is het mogelijk om een cursus in de volgende richtingen te volgen:

  • Leerlijn voor de basiskennis: deze leerlijn omvat de basiskennis over zonnepanelen en hun werking, plaatsing en onderhoud. Deze leerlijn is verplicht voor zowel inspecteurs als installateurs.
  • Leerlijn voor installateurs: na afrond van deze cursus bent u erkend Zonnestroom Installateur.
  • Leerlijn voor inspecteur: deze leerlijn is bedoeld voor inspecteurs die graag willen kijken of de installatie en de zonnepanelen zelf voldoend aan alle wet- en regelgeving. Deze leerlijn heeft nog drie opeenvolgende cursussen.

Ontdek de mogelijkheden voor een vakgerichte opleiding of cursus op maat

Bent u een zzp’er die graag een van de vakgerichte opleidingen van Omega Training wilt volgen? Of bent u van plan om direct een cursus over zonnepanelen te boeken voor verschillende werknemers binnen uw bedrijf? Wat de situatie ook is, de opleiders van Omega Training denken graag met u mee om een passend opleidingstraject op te stellen. Op de website vind u meer informatie over de verschillende cursussen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.