Leer snel en adequaat handelen tijdens de vakgerichte opleidingen over zonnepanelen

september 24, 2020 0 Comment

Een van de beste manieren om tijdens een cursus veel te leren over zonnepanelen, is wanneer het een van de vakgerichte opleidingen is. Tijdens een vakgerichte opleiding ga je actief aan de slag met je opgedane kennis en pas je deze toe op werkelijke situaties. Op deze manier leer je snel en adequaat handelen.

Kies voor een deskundige partner in elektrische veiligheid

Ben je op zoek naar de juiste partner die vakgerichte opleidingen aanbiedt, zoals een leerzame cursus over zonnepanelen? Dan staan de deskundige opleiders van Omega Training & Inspectie voor je klaar. De praktische trainingen en cursussen bieden daadwerkelijk toegevoegde waarde aan de dagelijkse werkzaamheden, omdat ze uitgaan van de praktijk. Tijdens een cursus zonnepanelen krijg je dus wel theorie, maar zul je deze grotendeels leren door het in de praktijk toe te passen in jouw vakgerichte opleidingen. Wanneer je meer wilt weten over zonnepanelen, is het mogelijk om een cursus in de volgende richtingen te volgen:

  • Leerlijn voor de basiskennis: deze leerlijn omvat de basiskennis over zonnepanelen en hun werking, plaatsing en onderhoud. Deze leerlijn is verplicht voor zowel inspecteurs als installateurs.
  • Leerlijn voor installateurs: na afrond van deze cursus ben je erkend Zonnestroom Installateur.
  • Leerlijn voor inspecteur: deze leerlijn is bedoeld voor inspecteurs die graag willen kijken of de installatie en de zonnepanelen zelf voldoend aan alle wet- en regelgeving. Deze leerlijn heeft nog drie opeenvolgende cursussen.

Ontdek de mogelijkheden voor een vakgerichte opleiding of cursus op maat

Ben je een zzp’er die graag een van de vakgerichte opleidingen van Omega Training & Inspectie wilt volgen? Of ben je van plan om direct een cursus over zonnepanelen te boeken voor verschillende werknemers binnen jouw bedrijf? Wat de situatie ook is, de opleiders van Omega Training & Inspectie denken graag met je mee om een passend opleidingstraject op te stellen. Op de website vind je meer informatie over de verschillende cursussen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.