Kwaliteitsplein
Image default
Banen en opleidingen

Leer snel en adequaat handelen tijdens de vakgerichte opleidingen over zonnepanelen

Een van de beste manieren om tijdens een cursus veel te leren over zonnepanelen, is wanneer het een van de vakgerichte opleidingen is. Tijdens een vakgerichte opleiding gaat u actief aan de slag met uw opgedane kennis en past u deze toe op werkelijke situaties. Op deze manier leert u snel en adequaat handelen.

Kies voor een deskundige partner in elektrische veiligheid

Bent u op zoek naar de juiste partner die vakgerichte opleidingen aanbiedt, zoals een leerzame cursus over zonnepanelen? Dan staan de deskundige opleiders van Omega Training voor u klaar. De praktische trainingen en cursussen bieden daadwerkelijk toegevoegde waarde aan de dagelijkse werkzaamheden, omdat ze uitgaan van de praktijk. Tijdens een cursus zonnepanelen krijgt u dus wel theorie, maar zult u deze grotendeels leren door het in de praktijk toe te passen in uw vakgerichte opleidingen. Wanneer u meer wilt weten over zonnepanelen, is het mogelijk om een cursus in de volgende richtingen te volgen:

  • Leerlijn voor de basiskennis: deze leerlijn omvat de basiskennis over zonnepanelen en hun werking, plaatsing en onderhoud. Deze leerlijn is verplicht voor zowel inspecteurs als installateurs.
  • Leerlijn voor installateurs: na afrond van deze cursus bent u erkend Zonnestroom Installateur.
  • Leerlijn voor inspecteur: deze leerlijn is bedoeld voor inspecteurs die graag willen kijken of de installatie en de zonnepanelen zelf voldoend aan alle wet- en regelgeving. Deze leerlijn heeft nog drie opeenvolgende cursussen.

Ontdek de mogelijkheden voor een vakgerichte opleiding of cursus op maat

Bent u een zzp’er die graag een van de vakgerichte opleidingen van Omega Training wilt volgen? Of bent u van plan om direct een cursus over zonnepanelen te boeken voor verschillende werknemers binnen uw bedrijf? Wat de situatie ook is, de opleiders van Omega Training denken graag met u mee om een passend opleidingstraject op te stellen. Op de website vind u meer informatie over de verschillende cursussen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.