Kwaliteitsplein
Auto’s en Motoren

Kan een beginnend bestuurder ook een auto leasen?

Als beginnend bestuurder kun je bij de meeste leasemaatschappijen wel een auto leasen. De kosten zullen echter wel hoger zijn omdat je nog geen no claim korting hebt opgebouwd voor de verzekering en omdat sommige leasemaatschappijen sowieso een hoger bedrag in rekening brengen bij jonge bestuurders omdat statistisch is aangetoond dat ze vaker schade rijden. Dus je bent wel duurder uit. Aan de andere kant ben je voor de verzekering van een auto die je zelf koopt ook meer premie kwijt dus dat verschil valt al weg.

Als ik geen vast inkomen heb, kan ik dan een auto leasen?

Wanneer je een variabel inkomen hebt kun je in principe wel een auto leasen omdat sommige leasemaatschappijen sowieso niet naar je inkomen vragen. Veel mensen hebben tegenwoordig geen vast contract meer dus er wordt in meer gevallen flexibel omgegaan met inkomenseisen. Wel is het zo dat je natuurlijk geen A-merk auto moet gaan leasen voor honderden euro’s per maand als je weet dat je dat nooit kunt betalen. Goedkoop auto leasen is dan een betere optie, zodat je niet in de financiële problemen komt.

Lease rijden voor iedereen Rijden

in een lease auto is tegenwoordig voor iedereen weggelegd. Iedereen die het prettig vindt om voor een vast bedrag per maand auto te rijden en om de paar jaar in een nieuwe auto te rijden is leasen een prima optie. Je kunt op internet de aanbieders vergelijken of ingaan op een actie bij de dealer, die zijn er ook regelmatig. Voor ieder budget is er een leaseauto, bereken hoeveel je per maand aan een leaseauto kunt besteden en je kunt bekijken of er een geschikt merk en type auto is dat binnen je budget past. Er zijn veel leasemaatschappijen dus er zal er in veel gevallen eentje zijn die een aanbod heeft dat bij jou past.

Voor meer info : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/