Kwaliteitsplein
Auto’s en Motoren

Het onderhoud van een geleasete bedrijfswagen

bedrijfswagen leasen en bedrijfsauto leasen 

Een bedrijfswagen is als het goed is vrijwel dagelijks op de weg. Onderweg naar klanten, onderweg naar leveranciers, er worden heel wat kilometers gemaakt. Maar af en toe heeft een bedrijfswagen ook onderhoud nodig. Bedrijven die een bedrijfswagen leasen hebben vaak het voordeel dat de garage hiervoor speciale mogelijkheden heeft. Een leenauto beschikbaar stellen bij voorbeeld, of het onderhoud of de reparatie wordt in de avonduren of op zaterdag uitgevoerd zodat de ondernemer er zo min mogelijk hinder van heeft dat de bedrijfswagen in onderhoud is.

Zorg ervoor dat u geen last heeft van het onderhoud aan uw bedrijfswagen

Als u een bedrijfswagen in eigendom heeft dan is het vaak niet mogelijk om speciale afspraken te maken over het onderhoud. Niet iedereen kan immers in de avonduren geholpen worden , veel garagebedrijven zijn dan simpelweg gesloten. Maar voor het onderhoud aan bedrijfsauto’s die worden geleased worden soms uitzonderingen gemaakt. Soms maakt de leasemaatschappij hierover afspraken met garagehouders. En dan kun je dus gewoon na zes uur ’s avonds of op zaterdag bij de garage terecht.

Je bedrijfsauto dezelfde dag nog gerepareerd

Het is natuurlijk ideaal als je je bedrijfswagen naar de garage kunt brengen in de wetenschap dat deze dezelfde dag nog een onderhoudsbeurt krijgt of wordt gerepareerd. Als je voor je leaseauto die je voor je bedrijf gebruikt dit soort afspraken kunt maken is dat natuurlijk een heel goed idee. Gelukkig zien steeds meer bedrijven dit ook in en daarom bieden ze deze service steeds vaker aan. Dit wordt ook gedaan om de concurrentiepositie van de garage te verbeteren. Een bedrijf dat deze service biedt zal immers meer klanten krijgen dan een garagehouder die om zes uur ’s avonds sluit. Je kunt garagebedrijven die jouw bedrijfswagen ook ’s avonds en in het weekend kunnen repareren gemakkelijk vinden via het internet

Voor meer info : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/