Kwaliteitsplein
Zorg

Vind jouw baan in de zorg op HappyNurse

Je bent verpleegkundige of verzorgende en zoekt een nieuwe leuke baan in de zorg? Op de website van HappyNurse vind je zorgvacatures door heel Nederland en op elk niveau. Bepaal zelf of je gaat werken in de zorg als ZZP-er of in vaste dienst. De vacaturesite van HappyNurse biedt een legio aan mogelijkheden. 

Samen met HappyNurse de zorg verbeteren

Jij vindt dat zorg altijd beter kan. Logisch, want daarvoor heb je met passie voor de zorgsector gekozen. Goede zorg kan eigenlijk nooit goed genoeg zijn. Daarom begint goede zorg bij jezelf… en bij HappyNurse. Bekijk alle zorgvacatures op HappyNurse.nl en ga binnenkort aan de slag als gespecialiseerd verpleegkundige, algemeen verpleegkundige, verzorgende IG en verzorgende. Op de website vind je tal van zorgvacatures door heel het land en op elk gewenst niveau.

Zorgvacatures op elk niveau

Op de website van HappyNurse vind je meer dan 600 vacatures in de zorg. Uiteenlopend van wijkverpleegkundige tot aan werken met gehandicapten. En voor elk opleidingsniveau. Bekijk het aanbod en wellicht vind je jouw nieuwe uitdaging in enkele klikken want zoeken naar een nieuwe vacature is heel gemakkelijk. Het aanbod van zorgvacatures is verdeeld naar zorgsector en regio. Zo kun je heel gericht zoeken naar een nieuwe baan in de zorg en waarschijnlijk nog dicht bij huis ook. Gebruik filters om heel gericht te zoeken op opleidingsniveau, sector of regio. Werk je het liefst 16 uur? Filter dan op het aantal uren. Ook zijn vacatures op opleidingsniveau te selecteren. Een nieuwe baan zoeken in de zorg is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Liever werken als zorgondernemer of als ZZP-er?

Bij HappyNurse kun je ook aan de slag als zelfstandige. Naast zorgvacatures kun je ook werken als ZZP-er en zelfs als zorgondernemer. Dit geeft jou de ultieme vrijheid zonder dat je zorgen hoeft te maken over inkomen. Zo zie je maar, werken in de zorg kan op vele manier en HappyNurse biedt jou de mogelijkheden. Ga naar de website van HappyNurse.

Werken in de zorgsector naar keuze

Alle zorgvacatures zijn verdeeld naar zorgsector. Werk je graag in de curatieve zorg, gehandicaptenzorg werken? Of werk je graag met ouderen? Met meer dan 600 zorgvacatures staat jouw nieuwe job er waarschijnlijk gewoon tussen. Ga je aan de slag? Dan werk je voor HappyNurse. Dit betekent dat salaris en alle overige zaken waar je mee te maken krijgt als werknemer voor je worden geregeld. En besluit je om op een gegeven moment over te stappen naar een nieuwe zorgfunctie? Ook dan gaat dit eenvoudig en snel met HappyNurse. Werken in de zorg is leuker met HappyNurse.

Over HappyNurse

HappyNurse is een thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel met vestigingen door heel het land. De achterliggende gedachte van HappyNurse is dat elke zorgmedewerker zijn of haar kwaliteit en kracht beter kan benutten. Hierdoor wordt de aandacht voor patiënten verbeterd en neemt het plezier in het werk toe. De missie van HappyNurse is dan ook een ‘Happy’ patiënt. Ga naar de website van HappyNurse voor meer informatie.

 

Voor meer info : https://happynurse.nl/werken-in-de-zorg