Kwaliteitsplein
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een van de meest bijzondere vergaderlocaties van Brabant

Wanneer u belangrijke zaken te bespreken heeft en lastige knopen moet doorhakken, dan is het natuurlijk prettig wanneer u kunt vergaderen in een inspirerende omgeving. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om te vergaderen op bijzondere vergaderlocaties, bijvoorbeeld in het mooie Brabant. Zo’n vergaderlocatie is De Buitenhorst in het Brabantse Schaijk. In deze mooie omgeving tussen bossen en weilanden komt u zeker tot goede beslissingen. Ondertussen zorgt De Buitenhorst ervoor dat er voor alles wordt gezorgd. U wordt altijd voorzien van koffie, water en thee en natuurlijk kunt u beschikken over de beste vergaderfaciliteiten zoals snel draadloos internet, schrijfwaren, flip overs en beamers. Zo hoeft u zich alleen maar te focussen op het doorhakken van knopen. De medewerkers van een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant regelt de rest.

Houdt u een meerdaagse vergadering? Verblijf dan in het mooiste groepsverblijf in Brabant

Soms heeft u aan een dagdeel of een dag niet genoeg om belangrijke zaken helemaal uit te diepen. U kunt dan natuurlijk later weer terugkomen en verdergaan waar u gebleven was, maar dat is natuurlijk niet erg praktisch. U bent dan extra reistijd kwijt en moet de vergadering weer helemaal opnieuw opstarten, wat ook weer extra tijd kost. Dat kan makkelijker: blijf gewoon slapen op De Buitenhorst! Op dit groepsverblijf in Brabant kunt u beschikken over een ruime accommodatie, geschikt voor groepen tot 26 personen. Hier is aan alles gedacht. Laat heerlijke ontbijtjes, lunches en diners verzorgen door een professionele kok of kook gezellig samen. Ook heeft u de mogelijkheid om tussen het vergaderen door andere activiteiten te doen, zodat u weer fris en fruitig uw vergadering kunt vervolgen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties van Brabant.

Maak gebruik van onze vergaderbreaks

Tussen het vergaderen door kunt u diverse activiteiten doen op dit groepsverblijf in Brabant. Dit zorgt niet alleen voor meer ruimte in uw hoofd, maar u werkt tegelijkertijd ook nog eens aan de teambuilding. Kies bijvoorbeeld voor “Wees op je hoede” waarbij u samen probeert de kudde schapen die op De Buitenhorst aanwezig is weer netjes terug in hun weide te krijgen. Bent u met een aantal managers erop uit? Werk aan uw leidinggevende kwaliteiten door de activiteit “Mennen voor managers” te doen. Hierbij leert u de fijne kneepjes van het paardenmennen, zodat u een goede basis heeft voor het managen van uw team, al is dat natuurlijk wel wat anders dan het mennen van paarden.