Kwaliteitsplein
Image default
Zakelijk

Het samenbrengen van de maakindustrie en E-commerce ondernemers

Ben jij al bekend met de Tauron Community? In deze community waartoe alleen de meest exclusieve aanbieders en fabrikanten toegang toe hebben, kun je direct contact maken met elkaar om plannen en ideeën tot uitvoering te brengen. Niet alleen om concreet iets uit te voeren, maar ook om advies te kunnen vragen aan andere die al ervaring hebben in dezelfde sector. Zo doe je kennis op en kan de synergie samen leiden tot verbeterde ideeën en resultaten.

Het netwerk aan leveranciers en afnemers is erg groot, waardoor je bijna altijd wel een concreet bedrijf vindt dat in jouw branche actief is. Ben jij actief in de maakindustrie en fabriceer je een (gedeelte van) product? Wil je dit product graag aan de man brengen, maar vind je het zelf lastig omdat je in de marketing en online wereld veel minder bedreven bent?

Dan word je via de Tauron Community gekoppeld aan partijen als een E-commerce bedrijf of een dropshipper. Met een E-commerce ondernemer en webwinkels ben je wellicht al bekend, maar een dropshipper klinkt niet iedereen even bekend in de oren. Een dropshipper is iemand die een website of webwinkel opricht met als doel jouw product direct te verkopen.

Het verschil met een E-commerce winkel daarin is dat een dropshipper geen voorraad opslaat, maar dat deze de orders direct doorgeeft aan de fabrikant, die deze direct opstuurt naar de klant. Zo hoeven er geen extra voorraden te worden gehouden en verdient de dropshipper een percentage winst aan de verkoop. Directe levering van fabrikant aan de klant zonder tussenstation, zodat je kosten en tijd in het verzendproces kunt besparen.

Andersom kun je als dropshipper natuurlijk ook op zoek zijn naar nieuwe producten die je graag in je winkel wil verkopen om verder te groeien. Voor alle partijen biedt de Tauron Community het antwoord om bij elkaar te komen, of je nou een fabrikant, dropshipper of E-commerce ondernemen bent. Probeer het zelf eens uit en vind partijen dichtbij – dus niet in Azië – waarmee je samen kunt werken om beide verder te groeien in jullie respectievelijk vakgebied. Bekijk vandaag nog de communicatie en neem die volgende stap!