Kwaliteitsplein
Woningen

JacKey.nl is de slotenservice voor u

Als u thuiskomt pakt u uw sleutelbos uit uw tas en ineens krijgt u de gedachte: “Zou het niet handig zijn als ik alle deuren in mijn huis gewoon kon openen met dezelfde sleutel?” Uw sleutelbos zou dan een stuk minder zwaar zijn. We hebben goed nieuws voor u! Dit is heel goed mogelijk. We kunnen al uw slotcilinders vervangen en bedienbaar maken met dezelfde sleutel. Hoe handig is dat?

Mooie sloten

Buiten het feit dat slotenmaker Haarlem op eenvoudige manier ervoor zorgt dat al uw sloten met dezelfde sleutel werken, kunnen we er ook voor zorgen dat uw veiligheidssloten geen afbreuk doen aan uw mooie inrichting. Veel sloten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat we samen met u kunnen kijken welke variant het beste bij u en uw inrichting past. Zo hoeft uw beveiliging niets af te doen aan stijl.

Korting op verzekering

Wist u dat veel verzekeraars er baat bij hebben dat u uw huis goed beveiligd met veiligheidssloten en u belonen met korting op uw premie? We kijken graag met u mee om te zien of dat bij uw verzekeraar ook het geval is. Wij weten welke verzekeraar welke eisen stelt aan veiligheid hang- en sluitwerk en kunnen u hier dus uitstekend bij helpen. Wie wil er nu geen korting op de hoge verzekeringspremie?

Vakkundige montage

Bij ons bent u verzekerd van perfecte en snelle montage van al uw hang- en sluitwerk. Onze monteurs worden doorlopend getraind in de nieuwste technieken op het beveiligingsvlak, dus ze weten precies hoe alles gemonteerd moet worden voor een optimale beveiliging van u en uw eigendommen. Uw veiligheid is bij ons dus in deskundige handen!

Ook in geval van nood

Mocht het u overkomen dat u buitengesloten staat, dat u uw sleutels verloren bent of dat u een ander acuut probleem heeft met sloten of sleutels dan staat slotenmaker Hoofddorp ook voor u klaar, dag en nacht.

Voor meer info :