Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Een mooie schuifpui in de zomer

De zomer staat weer voor de deur, tijd voor een schuifpui. Tijd om te gaan genieten van lange zomerse avonden. Hoe lekker zou het zijn als dat gewoon vanuit uw eigen tuin kan of vanuit uw zonnige woonkamer? Door het gebruik van een schuifpui zorgt u ervoor dat er meer licht in uw woonkamer ontstaat en dat uw woonkamer meer contact maakt met buiten. Daarnaast zorgt een schuifpui voor een besparing op uw energie, als u voorheen oude, slechte kozijnen had. Een schuifpui zorgt ervoor dat uw huis milieubewuster is en daardoor een lagere energierekening heeft. Ook zijn de schuifpuien van Schipper-Ede erg scherp geprijsd, zo maakt het niet uit wat uw budget is, maar kunt u altijd genieten van de mooiste schuifpuien!

Een nieuwe schuifpui is zeker niet duur!

Het aanschaffen van een nieuwe schuifpui is zeker niet duur. Zo heeft u al een mooie, nieuwe schuifpui vanaf €1500,-. Heeft u meer behoefte aan een luxere, grote schuifpui, dan bent u rond de €5000,- kwijt. Een schuifpui helpt u om meer in contact te komen met uw tuin. U kunt uw tuin natuurlijk ook iets uitbreiden en bijvoorbeeld voor een luifel kiezen. Hierdoor kunt u ook in de avonduren lekker in uw tuin genieten van de zon onder het genot van een goed glas wijn.

Een aluminium schuifpui

Wanneer u een modern huis heeft, kan een aluminium schuifpui de oplossing voor uw huis zijn. De belangrijkste voordelen van een aluminium schuifpui zijn met name de lichte bediening, het duurzame materiaal, het feit dat de schuifpui onderhoudsarm is en de indeling in drie panelen.

Een ruime keuze

Schipper-Ede heeft veel verschillende soorten schuifpuien. Hierdoor heeft u een ruime keuze in het model dat u wilt, de kleur die u wenst en het glas waar uw voorkeur naar uit gaat. Door het ruime aanbod van Schipper-Ede zit er altijd een schuifpui bij die aan al uw wensen voldoet. Wij staan ook altijd open voor u om samen met u te kijken naar de schuifpui die het beste bij u past. Daarnaast brengen wij graag een offerte uit zodat u precies kunt zien wat u allemaal kunt verwachten qua kosten en dergelijke. Mocht u nog vragen hebben over een van de schuifpuien van Schipper-Ede of over onze werkwijze, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kijken wij graag met u mee naar de beste oplossing voor uw huis!

Voor meer info :