Kwaliteitsplein
Woning en Tuin

Een canvas schilderij met adembenemende foto’s

Waar ik het canvas schilderij het eerst gezien heb? Ik denk op televisie. Tijdens één of ander programma ging het over een canvas schilderij en ik dacht toen onmiddellijk: dat wil ik ook. Na een beetje zoeken op het internet, kwam ik al snel op canvaswinkel.nl terecht. Ik was er vrij zeker van dat het canvas schilderij dat ik op televisie had gezien van hier kwam. Mijn keuze was dus snel gemaakt.

Alhoewel het woord snel misschien niet correct gekozen is. Ik ben nogal een twijfelaar en de keuze aan adembenemende foto’s die je op je canvas schilderij kan laten drukken is werkelijk enorm. Ik heb er dus wel een uurtje over gedaan om mijn beslissing te nemen. Nu pronkt er een besneeuwde bergtop op mijn canvas schilderij. Zo komt mijn passie voor skiën perfect tot uiting in mijn woonkamer.

Het is bovendien dat ik zelf geen geweldige fotograaf ben, anders had ik zeker en vast een eigen foto doorgestuurd om op het canvas schilderij te laten drukken. Dat is bij canvaswinkel.nl perfect mogelijk en zo heb je wel een heel bijzonder en persoonlijk werk aan je muur hangen. Alleen was geen enkele van de foto’s die ik vond scherp, dus daar was ik weinig mee. Er is trouwens een controle op de foto’s die je doorstuurt, dus je loopt niet het risico met een wazige foto te zitten op je canvas schilderij.

Jouw canvas schilderij heeft altijd spetterende kleuren

Het eerste wat me opviel toen ik het canvas schilderij uitpakte, waren de sprankelende kleuren en de helderheid van het beeld. Ik was er onmiddellijk tevreden mee, zeker toen het monteren ook nog eens bleek mee te vallen. Op de site staat ook te lezen dat je maar liefst 85 jaar garantie hebt op de kleuren. Nu denk ik niet dat ik zelf of het canvas schilderij nog zo lang gaan meegaan, maar een geruststelling is het wel. Het is waarschijnlijk niet voor niets dat al die televisiezenders in zee gaan met canvaswinkel.nl.

Betaalbaar, persoonlijk en tot op de centimeter nauwkeurig

Nog een laatste puntje dat ik hier wil aanstippen is het feit dat je je canvas schilderij ook helemaal op maat kan bestellen en dit werkelijk tot een enorm formaat. Nu hield ik het zelf liever iets subtieler maar een formaat van 4 x 2 meter is mogelijk. Dit formaat bepaal je overigens zelf tot op de centimeter. Gewoon je gewenste maten online ingeven en je canvas schilderij wordt in die afmetingen geleverd.

Als je de afmetingen ingeeft, krijg je ook gelijk de kostprijs te zien, die geweldig goed meevalt. Je gaat weinig kwalitatieve canvas schilderijen voor die prijs vinden, dat kan ik je wel vertellen. Mij hebben ze in elk geval overtuigd door kwaliteit te leveren en dat stipt op tijd. De volgende keer dat ik op zoek ben naar een canvas schilderij moet ik alvast niet meer zoeken, maar surf ik gelijk naar canvaswinkel.nl.

Voor meer info : https://www.canvaswinkel.nl/canvas-schilderij/