Kwaliteitsplein
Vervoer en transport

Verhuistips met een baby

Verhuizen is voor de meeste mensen een spannende gebeurtenis, maar zeker voor ouders van een jonge baby, kan dit extra spannend zijn. Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Rijswijk heeft veel ervaring in allerlei soorten verhuizingen, ook voor verhuizingen van jonge gezinnen. Wij helpen u graag met uw verhuizing in de regio Rijswijk om alles in goede banen te leiden.

Een goede voorbereiding

Elke verhuizing in Rijswijk begint met een goede voorbereiding. Zeker als u gaat verhuizen met een baby is het belangrijk om hier genoeg tijd voor uit te trekken. Dit voorkomt stress. Maak een planning en begin op tijd met het doorgeven van de verhuizing aan instanties en het verzamelen van informatie over de nieuwe woning. Wanneer dit op het gemak gedaan kan worden en verdeeld wordt over langere tijd, zult u veel meer ontspannen zijn en dat heeft een positief effect op uw baby. Baby’s en jonge kinderen voelen het immers aan wanneer u gespannen bent. Wat ook zeker een goed idee is tijdens de drukke inpak- en regelperiode, is om wat vaker een oppas te regelen. Zo heeft u uw handen vrij en krijgt uw kind minder mee van de verhuisstress.

Betrek uw kindje bij de nieuwe woning

“Ook een baby is zich bewust van de omgeving”, aldus verhuisbedrijf Snelle Jongens. Neem daarom uw kindje voor de verhuizing al eens mee naar de nieuwe woning, zodat het aan de kamers en omgeving kan wennen. Een baby hecht zich erg aan vertrouwde spullen, dus probeer de nieuwe kamer vertrouwd aan te laten voelen. Dit kan door favoriete knuffels en andere vertrouwde spulletjes een vaste plek te geven. Ook helpen vertrouwde geuren goed, dus neem de oude lakentjes mee om het nieuwe plekje vertrouwd te maken. Baby’s en jonge kinderen kunnen de eerste tijd wat moeilijker slapen en meer huilen, maar door zoveel mogelijk vertrouwde spullen te gebruiken wordt dit minder. Is uw dreumes bijna toe aan een groot bed? Wacht hier dan ook nog even mee totdat het goed gewend is in het nieuwe huis. Het oude ledikantje zal nog lekker vertrouwd aanvoelen de eerste tijd in de nieuwe kamer.

De verhuizing zelf

Houd er rekening mee dat op de verhuisdag zelf en de eerste dagen ervoor en erna u waarschijnlijk druk bezig bent en dat uitgebreid koken voor de kleine extra belastend is. Natuurlijk is zelf koken geweldig voor uw kind, maar in de paar drukke verhuisdagen zijn potjes een vriendelijkere oplossing voor uzelf. Ook praktisch gezien, want de keukenspullen zitten immers ook ingepakt.

Voor een rustige verhuizing met een baby kunt u de verhuizing laten regelen door ons. Wij helpen u bij alle verhuizingen in de regio Rijswijk. Wij zorgen dat u zich alleen om uw kindje hoeft te bekommeren en regelen alles omtrent de verhuizing. Zo kunt u ontspannen starten in uw nieuwe woning en wordt de stress zoveel mogelijk beperkt voor uw kindje. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over uw verhuizing, of over de tarieven. Wij helpen u graag!

Voor meer info : https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/