Kwaliteitsplein
Vakantie

Een huis in de zon, een huis in Spanje

Een eigen huis, een plek onder de zon… En ga zo maar verder, dat vrolijke deuntje kennen we allemaal. Alleen, waarom dergelijke droom niet omzetten in realiteit?  Wij bij Puurspanje hebben een heleboel eigendommen langs de Costa Blanca zuid en de Costa Calida Noord. Stuk voor stuk wachten ze op een nieuwe eigenaar. Een huis onder de zon? Bij ons ben je zeker aan het juiste adres!

 

Waarom een huis kopen in Spanje?

Een huis in Spanje kopen, is voor velen onder ons een echte droom. We zijn toch immers allemaal liefhebber van die heerlijke, warme zonnestralen op ons gezicht? En we genieten toch allemaal van dat lekkere, mediterrane klimaat als we op vakantie zijn in het zuiden? En dan hebben we het nog niet gehad over de laidback attitude van de Spanjaarden, over de rustgevende ambiance, over de watertandende tapa’s, noem maar op.

Maar wat is nu in feite de grootste reden om een huis te kopen in Spanje? Wel, het antwoord is heel duidelijk:

  • De vastgoedprijzen in Spanje zijn relatief laag en zeer betaalbaar
  • Investeren in vastgoed in Spanje is investeren in je toekomst
  • Spanje heeft nieuwbouwprojecten voor een prikje te over

 

 

Een huis in Spanje: oneindig veel mogelijkheden

Of je nu op zoek bent naar een huis in Spanje om er fulltime te gaan wonen of naar een vakantiewoning om er al je vakanties door te brengen, Puurspanje heeft ongetwijfeld een huis dat bij je wensen past:

  • Karaktervolle, authentieke huisjes
  • Luxueuze vakantievilla’s
  • Praktische appartementen
  • Sfeervolle nieuwbouwprojecten

Kom je bij ons over de vloer, dan luisteren we graag naar je voorkeuren en behoeften. Wil je iets op het platteland? Of net aan de kustlijn? Of misschien midden in een stad? Een woning op het gelijkvloers of toch liever hoog met een wijds uitzicht? Geen probleem. Een huis kopen in Spanje is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

 

Een huis in Spanje kopen? Dat doe je met Puurspanje!

Puurspanje staat synoniem voor Spanje. Voor een huis kopen in Spanje. Een woning waar al jouw dromen uitkomen. Onze medewerkers begeleiden je van A tot Z in de aankoop van je nieuwe woonst. Speciaal voor u selecteerden onze vertegenwoordigers uitsluitend de allerbeste huizen en eigendommen in Spanje. Je hoeft je met andere woorden over niets nog zorgen te maken, want de werving van je nieuwe woning verloopt onder de beste omstandigheden en volledig veilig onder onze begeleiding!

Ontdek vandaag dus nog ons aanbod van appartementen, huizen en villa’s en contacteer ons snel voor meer informatie over je huis in Spanje via het telefoonnummer +34 618245967 of via het e-mailadres info@puurspanje.nl. We zien je binnenkort voor je droomhuis in Spanje!

Voor meer info : https://www.purespain.com/