Kwaliteitsplein
Image default
Vakantie

Boek hier uw overnachting voor een weekendje weg in het Sauerland

Bent u op zoek naar een luxe hotel in Winterberg? Bij dit hotel zit u altijd goed. Hotel Der Brabander is de ideale bestemming voor een ontspannen weekendje weg in het Sauerland. Of u nu de omgeving van het hotel wilt verkennen of gebruik wilt maken van de verschillende fijne faciliteiten op het terrein van het hotel, u boekt hier een prettig verblijf. Neem een kijkje naar de 85 verschillende kamers en 28 ruime appartementen van dit hotel. U vindt hier de ideale overnachting voor jong en oud.

Deze activiteiten vindt u in de omgeving van dit luxe hotel

U wordt volledig in de watten gelegd wanneer u verblijft in dit luxe hotel in Winterberg. Hotel Der Brabander is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg in het Sauerland. Of u nu een romantisch weekend weg wilt beleven met uw partner of op zoek bent naar een leuke vakantie met het gezin, u bent hier op de juiste plaats. Maak een mooie wandeling en bekijk het prachtige uitzicht vanaf de Kahler Asten of zoek het avontuur op in een avontuurspeelpark of één van de rodelbanen in de omgeving. U hoeft het terrein van het hotel niet te verlaten om een leuke tijd te beleven. Op het terrein van Hotel Der Brabander vindt u verschillende sportbanen, zoals een voetbalveld en een volleybalveld, en een heerlijk (verwarmd) buitenzwembad.

Boek een verblijf in dit hotel voor uw volgende vakantie

Bekijk de verschillende accommodaties van dit luxe hotel in Winterberg en boek een kamer of appartement voor uw volgende zomervakantie. U vindt hier altijd een overnachting die bij u past. Met de verschillende faciliteiten van dit hotel en de diverse activiteiten in de omgeving is er voor ieder wat wils. Wilt u meer weten over de kamers van dit hotel? Neem contact op met dit hotel via de contactgegevens op hun website.