Kwaliteitsplein
Image default
Industrie

Uw nieuwe diamantzaagblad solderen en laserlassen

Een diamantzaagblad is ideaal als u harde bouwmateriaal wilt behandelen, zoals steen, asfalt en diverse soorten beton. U kunt met een diamantzaagblad diverse materialen eenvoudig en met de hoogste precisie zagen of boren. Aangezien niet iedere klus hetzelfde is, zijn er verschillende soorten diamantzaagbladen in diverse afmetingen en voor andere toepassingen. Is uw diamantzaagblad nergens te vinden vanwege een specifieke diameter of segmentdikte? Dan kunt u ervoor kiezen om bij een specialist als Diacom een diamantzaagblad op maat te laten maken in hun werkplaats. Geef uw wensen door en de experts van dit bedrijf gaan voor u aan de slag.

De goede service van dit bedrijf

Wanneer u ervoor kiest om elektrisch gereedschap te gebruiken, zoals een diamantzaagblad, dan moet deze ieder jaar gekeurd worden. Dankzij een keuring weet u zeker dat u te allen tijde met veilig gereedschap te werk gaat. Diacom is een bedrijf dat met monteurs werkt die bevoegde keurmeesters zijn. Merkt u dat uw machine niet naar behoren werkt? Ook dan kun u bij hen terecht. Heeft u spoed? Dan kunt u ervoor kiezen om leenmachines te gebruiken zodat uw werkzaamheden niet komen stil te liggen. Wanneer u uw machine opgeeft ter reparatie, dan wordt het meestal binnen drie dagen gerepareerd. Bij grotere spoedaanvragen is het uiteraard mogelijk dat uw machine binnen één dag wordt gerepareerd. Zo is er altijd wel een oplossing op maat voor uw probleem en denkt dit bedrijf graag met u mee.

Informeer naar de mogelijkheden

Wenst u meer informatie te willen ontvangen over de mogelijkheden van een diamantzaagblad? Dan kunt u uiteraard contact met een technisch adviseur opnemen van Diacom. Deze adviseurs helpen u graag om te voorzien van deskundig advies en u krijgt een oplossing op maat voor uw specifieke wensen. Heeft u een specifieke vraag? Ook dan kunt u bij hen terecht.

https://www.diacom.nl/b2c/