Kwaliteitsplein
Hobby en vrije tijd

Tips voor complete binnen-buiten feestjes

Feestje binnenshuis

De uitnodigingen zijn de deur uit, alle hapjes staan klaar en het feestje is geregeld. Maar wat gaat u doen met uw zoon of dochter en alle vriendjes en vriendinnetjes? In de winter is het niet fijn om buiten een feestje te organiseren en wanneer het regent ook niet. Teleurgesteld kijkt uw kind naar buiten, maar wie zegt dat binnen feestjes niet net zo leuk kunnen zijn?! Het is maar wat u er zelf van kan maken en dit bedrijf weet daar wel raad mee. Naast het ouderwetse koekhappen, spijkerpoepen en cake versieren zijn er nieuwere en modernere spelletjes uit die het feestje van uw kind nog leuker kan maken. Het maakt niet uit hoeveel vriendjes en vriendinnetjes uw kind heeft, iedereen kan mee doen. Eventueel zijn de spelletjes ook buiten te spelen. Een aantal voorbeelden zijn; wie is de mol, Neptunus is ziek, superhelden feest en ik hou van Holland. Voor iedereen wat wils dus!

Verjaardagspellen voor kinderen

Met het ik hou van Holland spel spelen de kinderen samen het populaire televisie spel na. Inclusief het verjaardag spel. De bekende woorden spelletjes zitten er ook bij maar het is wat makkelijker gemaakt voor kinderen. Het spelletje is te spelen voor in totaal 12 kinderen. Genoeg vriendjes en vriendinnetjes dus! Bij het superhelden spel zijn de superhelden gevangen genomen door Ijsman, hij houdt al hun superpowers gevangen in een blok ijs en de kinderen moeten zorgen dat Ijsman de superpowers vrijlaten! Het spel is te spelen al vanaf 5 jaar voor de stoere jongens en meisjes.

Ook Neptunus is erg populair, Neptunus is erg ziek en wilt graag beter worden maar heeft daarbij de hulp nodig van de kinderen. Tot slot is er nog het spel wie is de mol. Op dit moment is het razend populair op televisie en is heel Nederland in de ban van de mol. Maar de kinderen kunnen dit spel ook erg goed. Het spel is ideaal voor een familiedag of zelfs een spelavondje met volwassenen. De deelnemers gaan de strijd aan met een saboteur in hun midden, de mol dus. Alleen niemand weet wie die mol is. Er moet uiteindelijk zo veel mogelijk snoep in de snoep pot belanden, maar de mol moet dit saboteren door het spelletje anders te spelen en te zorgen dat er helemaal niks in de snoep pot beland!

 

Kortom, er zijn genoeg spelletjes die u met slecht weer buiten, binnen kunt doen! Denk ook als cadeau eens aan deze super leuke sokken. 

 

Voor de buiten activiteiten kun je naar ghet pretpark of naar de kinderboederij. Of ben je meer van her zwemmen. Zodra je een uitje maak buiten huis hoop je altijd dat het weer meet zit. Maar je kan ook activiteiten buiten huis binnen doen zoals naar het zwembad. In het binnen zwembad is het altijd en hoef je niet druk te maken over het weer buiten. De leukste zwembaden hebben natuurlijk een glijbaan of wildwaterbaan. Of hou je van de ruige golven. 

Voor meer info : https://www.mooiemuurstickers.nl/muurstickers-babykamer.html